produse

Aparat de tuns și ras Philips QP6510/20, Gama OneBlade Pro, Față, Wet&Dry, Fără fir, Două tăișuri, Pieptene de precizie, 12 trepte (0.5~9mm), Li-Ion (uz 1h,reînc. 1h), 75dB, Greutate 182g

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: QP6510/20
Date brute
G: 0,31kg

Accesorii

Carcasă rigidă Philips QP150/50 pentru mânere OneBlade Pro
112,00 Lei
Kit de lame Face + Body Philips QP620/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro și OneBlade
109,99 Lei
Kit de lame Body Philips QP610/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro și OneBlade
69,99 Lei
Două lame înlocuibile Philips QP220/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro (QP66xx/QP65xx) și OneBlade (QP26xx/QP25xx)
141,00 Lei
Două lame înlocuibile Philips QP220/55 pentru toate mânerele OneBlade Pro (QP66xx/QP65xx) și OneBlade (QP26xx/QP25xx), Indicator de uzură
131,00 Lei
Lamă înlocuibilă Philips QP210/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro (QP66xx/QP65xx) și OneBlade (QP26xx/QP25xx), Indicator de uzură
59,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tehnologie OneBlade unică. Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru stilizarea părului facial şi îngrijire corporală. Poate să tundă, să contureze şi să bărbierească orice lungime de păr. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor şi mai confortabil. Tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă), astfel încât este eficientă chiar şi pe firele mai lungi.

Scurtează-ţi părul. Tunde-te cu pieptenele de precizie ajustabil inclus pentru a obţine o barbă de lungime uniformă. Alege una dintre cele 12 setări predefinite de lungime pentru a obţine orice, de la un aspect uşor nebărbierit la păr scurt sau stilul cu barbă lungă.

Dă-i contur. Obţine un contur precis cu lama cu două tăişuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat. Perfecţionează-ţi stilul în câteva secunde.

Rade-ţi părul. OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, pielea fiind astfel protejată. Mergi contrar direcţiei de creştere a părului şi rade uşor părul de orice lungime.

Urmărirea conturului. OneBlade îţi urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi în mod eficient şi confortabil şi să-ţi bărbiereşti toate zonele feţei.

Creează contururi precise şi un profil clar cu lama cu două tăişuri. OneBlade urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să-ţi bărbiereşti în mod eficient şi confortabil toate zonele feţei. Foloseşte lama cu două tăişuri pentru a-ţi stiliza contururile şi a crea linii clare deplasând lama în orice direcţie.

Pieptenele pentru tundere de precizie are 12 setări de lungime (de la 0,5 la 9mm). Pieptenele flexibil pentru tundere de precizie oferă setări de lungime variind de la 0,5 mm la 9 mm, oferindu-ţi o tundere uniformă, la lungimea pe care ţi-o doreşti.

OneBlade durabil. Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Umed şi uscat. OneBlade este rezistent la apă, aşadar este uşor de curăţat: nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet. De asemenea, te poţi bărbieri cu sau fără spumă – cum preferi.

Lumina cu LED indică starea bateriei. Asigură-te că aparatul tău OneBlade este gata de utilizare verificându-i indicatorul de baterie. Te informează în timpul utilizării atunci când bateria este descărcată şi indică nivelul de încărcare când este în priză.

Baterie Li-ion de 60 min. Bateria reîncărcabilă Li-ion oferă 60 de minute de putere continuă de stilizare după 1 oră de încărcare.

* - Fiecare lamă poate fi utilizată până la 4 luni, pentru cea mai bună experienţă de bărbierire. Pe baza a 2 bărbieriri complete pe săptămână. Rezultatele efective pot varia.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.