produse

Aparat de tuns și ras Philips OneBlade QP2620/20, Față&Corp, Wet~Dry, Fără fir, Lamă două tăișuri, Ni-MH (uz 45min,reînc. 8h), 3 piepteni (F1-3-5mm, C3mm), Lamă extra, 75dBA, Lime&Charcoal

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: QP2620/20
EAN: 8710103923169
Lansat în: Q4 2016
Date brute
G: 0,26kg
L: 18,20cm
l: 10,00cm
Î:7,70cm

Accesorii

Carcasă rigidă Philips QP100/50 pentru mânere OneBlade, Compatibilă cu modelele QP25xx, Protejează și depozitează toate accesoriile tale de lovituri și zgârieturi când călătorești
76,00 Lei
Kit de lame Face + Body Philips QP620/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro și OneBlade
109,99 Lei
Kit de lame Body Philips QP610/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro și OneBlade
69,99 Lei
Două lame înlocuibile Philips QP220/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro (QP66xx/QP65xx) și OneBlade (QP26xx/QP25xx)
141,00 Lei
Două lame înlocuibile Philips QP220/55 pentru toate mânerele OneBlade Pro (QP66xx/QP65xx) și OneBlade (QP26xx/QP25xx), Indicator de uzură
131,00 Lei
Lamă înlocuibilă Philips QP210/50 pentru toate mânerele OneBlade Pro (QP66xx/QP65xx) și OneBlade (QP26xx/QP25xx), Indicator de uzură
59,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Tehnologie OneBlade unică. Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru stilizarea părului facial şi îngrijire corporală. Poate să tundă, să contureze şi să bărbierească orice lungime de păr. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor şi mai confortabil. Tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă), astfel încât este eficientă chiar şi pe firele mai lungi.

Scurtează-ţi părul. Tunde-ţi barba cu unul dintre cei 3 piepteni pentru aspect nebărbierit (1, 3 şi 5 mm) şi tunde-ţi părul de pe corp cu pieptenele pentru corp (3 mm), în orice direcție.

Dă-i contur. Obţine un contur precis cu lama cu două tăişuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat. Perfecţionează-ţi stilul în câteva secunde.

Rade-ţi părul. OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, pielea fiind astfel protejată. Mergi contrar direcţiei de creştere a părului şi rade uşor părul de orice lungime de pe faţă sau corp. Include două lame, una pentru faţă şi alta pentru corp.

Accesoriu de protecţie a pielii ataşabil printr-un clic pentru zonele sensibile. Ataşază accesoriul de protecţie a pielii pentru un nivel suplimentar de protecţie în zonele sensibile.

Tunde uşor în orice direcţie (3 mm). Ataşează pieptenele pentru corp (3 mm) pentru tuns uşor în orice direcţie.

3 piepteni cu ataşare printr-un clic pentru aspect nebărbierit (1, 3 şi 5 mm) pentru un stil uniform. Ataşează printr-un clic unul dintre piepteni pentru a obţine aspectul nebărbierit uniform pe care ţi-l doreşti.

Creează contururi precise şi un profil clar cu lama cu două tăişuri. OneBlade urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi şi să îţi bărbiereşti uşor şi confortabil toate zonele feţei. Foloseşte lama cu două tăişuri pentru a contura şi a crea linii clare deplasând lama în orice direcţie.

OneBlade durabil. Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Umed şi uscat. OneBlade este rezistent la apă, aşadar este uşor de curăţat: nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet. De asemenea, te poţi bărbieri cu sau fără spumă – cum preferi.

Acumulator cu durabilitate mare. Bateria reîncărcabilă oferă 45 de minute de performanţă constantă la o încărcare de 8 ore.

* - Fiecare lamă poate fi utilizată până la 4 luni, pentru cea mai bună experienţă de bărbierire. Pe baza a 2 bărbieriri complete pe săptămână. Rezultatele efective pot varia.

Review-uri / Comentarii

5.0
3 review-uri
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Câmpeanu Dana

18 Dec 2019

Servicii excelente

Achizitie verificata

Sunt impresionată de felul în care își tratează clienții.

Preț mai bun decât la E**G, servicii net superioare.

Deacu Ștefan

14 Jan 2020

OneBlade

Achizitie verificata

Pare a fi un aparat eficient. Am făcut o primă probă pe corp. Sper să am aceeași experiență plăcută și la bărbierit.

Stoica Sorin

11 Feb 2020

Recomand !

Achizitie verificata

Comunicare / promptitudine / calitate - toate la superlativ. O plăcere să cumperi de la astfel de firme. Aparatul - de bună calitate, nu ciupește, nu zgârie, silențios, materiale de bună calitate.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.