Aparat de tuns și ras Philips QP2620/20, Gama OneBlade, Față&Corp, Wet&Dry, Fără fir, Lamă două tăișuri, Ni-MH (uz 45min,reînc. 8h), 75dB, 3 piepteni (F1-3-5mm,C3mm), Lamă extra, Husă (Lime&Charcoal)

COD: QP2620/20
Bucureşti: Stoc magazin

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Tunde, conturează şi rade orice lungime de păr - Philips OneBlade Face + Body tunde, conturează şi rade orice lungime de păr. Ai o lamă pentru faţă şi o lamă pentru corp cu accesoriu de protecţie a pielii. Nu mai este nevoie să foloseşti mai multe instrumente.

Citeste descrierea completa
259,99 Lei -19%
mai ieftin cu 50,00 Lei
209,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Accesorii

69,99 Lei
119,99 Lei
74,99 Lei
109,99 Lei
104,99 Lei
59,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tehnologie OneBlade unică. Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru stilizarea părului facial şi îngrijire corporală. Poate să tundă, să contureze şi să bărbierească orice lungime de păr. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor şi mai confortabil. Tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă), astfel încât este eficientă chiar şi pe firele mai lungi.

Scurtează-ţi părul. Tunde-ţi barba cu unul dintre cei 3 piepteni pentru aspect nebărbierit (1, 3 şi 5 mm) şi tunde-ţi părul de pe corp cu pieptenele pentru corp (3 mm), în orice direcție.

Dă-i contur. Obţine un contur precis cu lama cu două tăişuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat. Perfecţionează-ţi stilul în câteva secunde.

Rade-ţi părul. OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, pielea fiind astfel protejată. Mergi contrar direcţiei de creştere a părului şi rade uşor părul de orice lungime de pe faţă sau corp. Include două lame, una pentru faţă şi alta pentru corp.

Accesoriu de protecţie a pielii ataşabil printr-un clic pentru zonele sensibile. Ataşază accesoriul de protecţie a pielii pentru un nivel suplimentar de protecţie în zonele sensibile.

Tunde uşor în orice direcţie (3 mm). Ataşează pieptenele pentru corp (3 mm) pentru tuns uşor în orice direcţie.

3 piepteni cu ataşare printr-un clic pentru aspect nebărbierit (1, 3 şi 5 mm) pentru un stil uniform. Ataşează printr-un clic unul dintre piepteni pentru a obţine aspectul nebărbierit uniform pe care ţi-l doreşti.

Creează contururi precise şi un profil clar cu lama cu două tăişuri. OneBlade urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi şi să îţi bărbiereşti uşor şi confortabil toate zonele feţei. Foloseşte lama cu două tăişuri pentru a contura şi a crea linii clare deplasând lama în orice direcţie.

OneBlade durabil. Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Umed şi uscat. OneBlade este rezistent la apă, aşadar este uşor de curăţat: nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet. De asemenea, te poţi bărbieri cu sau fără spumă – cum preferi.

Acumulator cu durabilitate mare. Bateria reîncărcabilă oferă 45 de minute de performanţă constantă la o încărcare de 8 ore.

* - Fiecare lamă poate fi utilizată până la 4 luni, pentru cea mai bună experienţă de bărbierire. Pe baza a 2 bărbieriri complete pe săptămână. Rezultatele efective pot varia.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

3 review-uri

(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

3 review-uri

Câmpeanu Dana

18/12/19

Cumparator verificat

Sunt impresionată de felul în care își tratează clienții. Preț mai bun decât la E**G, servicii net superioare.

53

Deacu Ștefan

14/01/20

Cumparator verificat

Pare a fi un aparat eficient. Am făcut o primă probă pe corp. Sper să am aceeași experiență plăcută și la bărbierit.

44

Stoica Sorin

11/02/20

Cumparator verificat

Comunicare / promptitudine / calitate - toate la superlativ. O plăcere să cumperi de la astfel de firme. Aparatul - de bună calitate, nu ciupește, nu zgârie, silențios, materiale de bună calitate.

43