Aparat de tuns și ras Philips QP2520/20, Gama OneBlade, Față, Uz Wet&Dry, Fără fir, Lamă cu două tăișuri, Ni-MH (uz 45min,reînc. 8h) + CADOU lamă QP210/50

COD: QP2520/20-KIT
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 4 Dec. - Luni 7 Dec.

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
239,90 Lei -44%
mai ieftin cu 105,00 Lei
134,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tehnologie OneBlade unică. Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru stilizarea părului facial şi îngrijire corporală. Poate să tundă, să contureze şi să bărbierească orice lungime de păr. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor şi mai confortabil. Tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă), astfel încât este eficientă chiar şi pe firele mai lungi.

Scurtează-ţi părul. Tunde-ţi barba la o lungime precisă pentru aspect nebărbierit cu ajutorul unuia dintre cei 3 piepteni incluşi pentru aspect nebărbierit. 1 mm pentru aspect uşor nebărbierit, 3 mm pentru tuns scurt şi 5 mm pentru un aspect nebărbierit cu fir lung.

Dă-i contur. Obţine un contur precis cu lama cu două tăişuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat. Perfecţionează-ţi stilul în câteva secunde.

Rade-ţi părul. OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, pielea fiind astfel protejată. Mergi contrar direcţiei de creştere a părului şi rade uşor părul de orice lungime.

Urmărirea conturului. OneBlade îţi urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi în mod eficient şi confortabil şi să-ţi bărbiereşti toate zonele feţei.

Creează contururi precise şi un profil clar cu lama cu două tăişuri. OneBlade urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi şi să îţi bărbiereşti uşor şi confortabil toate zonele feţei. Foloseşte lama cu două tăişuri pentru a contura şi a crea linii clare deplasând lama în orice direcţie.

3 piepteni cu ataşare printr-un clic pentru aspect nebărbierit (1, 3 şi 5 mm) pentru un stil uniform. Ataşează printr-un clic unul dintre piepteni pentru a obţine aspectul nebărbierit uniform pe care ţi-l doreşti.

OneBlade durabil. Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Umed şi uscat. OneBlade este rezistent la apă, aşadar este uşor de curăţat: nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet. De asemenea, te poţi bărbieri cu sau fără spumă – cum preferi.

Acumulator cu durabilitate mare. Bateria reîncărcabilă oferă 45 de minute de performanţă constantă la o încărcare de 8 ore.

* - Fiecare lamă poate fi utilizată până la 4 luni, pentru cea mai bună experienţă de bărbierire. Pe baza a 2 bărbieriri complete pe săptămână. Rezultatele efective pot varia.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat hibrid
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Wet&Dry (păr umed, spumă)
Funcționare:Fără fir
Opțiune stocare inclusă:Husă
Gamă:OneBlade
Aplicabilitate
Tunde:Da
Conturează:Da
Rade:Da
Pentru față:Da
Descriere accesorii
Piepteni:3
Caracteristici piepteni:1,3,5 mm
Caracteristici speciale
Sistem anti-alunecare:Da (prindere din cauciuc)
Impermeabil:Da
Lame lavabile:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Ni-MH)
Durată de funcționare (min):45
Durată de încărcare (min):480
Curent:AC
Voltaj (V):100-240
Consum (W):2W
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Verde lime
Culoare (secundară):Negru

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului