produse

Aparat de tuns premium 12în1 Philips MultiGroom 7000 MG7735/15

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 402,99 Lei
Diferență: 123,00 Lei
279,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: MG7735/15
EAN: 8710103899464
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 0,45kg
L: 22,00cm
l: 19,00cm
Î:6,50cm

Accesorii

Carcasă rigidă Philips 422203632821, Material EVA, Compatibilă cu majoritatea aparatele MultiGroom
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Tehnologie DualCut pentru precizie maximă, cu 2 lame suplimentare. Bucură-te de precizie maximă cu tehnologia DualCut, care oferă 2 lame suplimentare. Lamele din oţel se ating uşor una de cealaltă, ascuţindu-se reciproc în timpul utilizării. Astfel, lamele sunt ascuţite ca în prima zi chiar şi după 5 ani de utilizare.

Tunde-ţi şi stilizează-ţi părul de pe faţă, cap şi corp cu 12 instrumente. Acest aparat de tuns multifuncţional îţi tunde şi stilizează cu uşurinţă părul facial, îţi scurtează părul şi îţi îngrijeşte corpul.

Aparatul de tuns metalic îţi tunde cu precizie barba, părul şi părul de pe corp. Foloseşte aparatul de tuns metalic cu tehnologie DualCut fără pieptene pentru a obţine linii clare şi definite în jurul bărbii, gâtului şi liniei părului sau pentru a tunde părul de pe corp la o lungime minimă.

Aparatul de ras de precizie desăvârşeşte linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului. Foloseşte aparatul de ras de precizie după tuns pentru a desăvârşi linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului.

Aparatul metalic de tuns pentru detalii defineşte linia bărbii sau a ciocului. Creează linii, contururi şi detalii fine cu precizie, pentru a-ţi defini sau schimba stilul.

Aparatul de tuns părul din nas elimină cu delicateţe părul nedorit din nas şi urechi. Elimină părul nedorit din nas şi urechi, uşor şi confortabil.

8 piepteni pentru tunderea părului de pe faţă, cap şi corp. 2 piepteni pentru aspect nebărbierit (1,2 mm), 1 pieptene ajustabil pentru barbă (3-7 mm), 3 piepteni pentru păr (9,12,16 mm) şi 2 piepteni pentru corp (3,5 mm).

Durată de funcţionare: până la 120 de minute de utilizare fără fir la fiecare încărcare. Bateria litiu-ion de înaltă performanţă asigură până la 120 de minute de funcţionare la fiecare încărcare completă de o oră. O încărcare rapidă de 5 minute îţi permite un tuns complet.

Mâner din cauciuc anti-alunecare pentru confort şi control îmbunătăţite. Mâner din cauciuc de înaltă calitate pentru confort şi control la nivel superior în timpul tunsului.

Rezistent la utilizare sub duş pentru utilizare şi curăţare comode. Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a fi rezistent la apă, astfel încât să îl poţi utiliza confortabil la duş şi să îl poţi curăţa cu uşurinţă la robinet.

Husă de depozitare pentru organizare simplă şi călătorii. Foloseşte această husă comodă pentru depozitare sau în călătorii. Husa protejează aparatul de tuns şi toate accesoriile sale în timpul călătoriilor.

2 ani de garanţie şi tensiune universală. Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 2 ani. Produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista şi au fost concepute pentru a oferi performanţă de încredere, de fiecare dată. Piesele acestui aparat de tuns nu necesită niciodată lubrifiere, iar bateria este compatibilă cu toate tensiunile internaţionale.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat multifuncțional
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Wet&Dry (păr umed, spumă)
Funcționare:Fără fir
Construcția lamelelor:Oțel inoxidabil
Lungime minimă (mm):1
Lungime maximă (mm):16
Opțiune stocare inclusă:Husă
Gamă:MultiGroom 7000
Aplicabilitate
Tunde:Da
Conturează:Da
Rade:Da
Pentru față:Da
Pentru păr:Da
Pentru corp:Da
Accesoriu barbă:Da
Descriere accesorii
Accesorii totale:12
Piepteni:8
Trimmer de precizie:Da
Trimmer "nas și urechi":Da
Shaver de precizie:Da
Perie pentru curățare:Da
Caracteristici speciale
Sistem anti-alunecare:Da (prindere din cauciuc)
Lavabil:Da (100%)
Impermeabil:Da
Lame lavabile:Da
Ascuțire automată:Da
Lubrifiere:Nu este necesară
Quick Charge:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Li-Ion)
Durată de funcționare (min):120
Durată de încărcare (min):60
Curent:AC
Voltaj (V):100-240
Avertismente LED
Baterie scăzută:Portocaliu (intermitent)
În timpul încărcării:Verde (intermitent)
Încărcat complet:Verde solid
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Argintiu
Culoare (secundară):Negru

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Valentin

25 Oct 2020

Recomand

Sunt mulțumit atât de produs, cât și de site. Produsul a venit la timp și în condiții optime. Prețul a fost cel mai mic de pe piață.

G**** A**

11 May 2021

Aparat de tuns premium 12-în-1 Philips MG7735/15

Achizitie verificata

Livrarea a fost efectuată în 2 zile lucrătoare de la data comenzii, iar produsul este conform așteptărilor adică foarte bun iar prețul a fost cel mai mic de pe piață. Recomand cu căldură.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.