produse

Aparat de tuns pentru nas, urechi, sprâncene & detalii Philips NoseTrimmer 5000 NT5650/16

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: NT5650/16
EAN: 8710103932482
Lansat în: Q2 2020
Date brute
G: 0,19kg
L: 19,00cm
l: 10,00cm
Î:3,60cm

Descriere

Tunde cu un confort maxim părul din nas, urechi, sprâncene şi alte ajustări. Îndepărtează delicat şi eficient părul nedorit din nas şi din urechi. Asigură-te că ai nările curate înainte de utilizare şi introdu cu atenţie aparatul de tuns în nas, cel mult 0,5 cm şi deplasează-l circular lent. Atunci când tunzi părul din urechi, asigură-te că nu ai ceară în urechi. Pentru sprâncene, glisează unul dintre cei doi piepteni (de 3 şi 5 mm) în canale şi tunde cu presiune uşoară, deplasând în sens contrar direcţiei în care cresc firele de păr, pentru o tundere uniformă a sprâncenelor la lungimea dorită. Pentru tunderea detaliilor, foloseşte aparatul cu sau fără pieptenele de tuns detalii inclus în pachet. Reglează unghiul de tundere, forma şi defineşte-ţi marginile bărbii sau ale ciocului cu capul de stilizat de precizie.

Accesoriul nostru de protecţie a pielii oferă o tundere uşoară şi sigură. Sistemul nostru de protecţie asigură acoperirea lamelor, concepută pentru a nu permite niciodată contactul dintre acestea şi piele, ghidându-ţi în acelaşi timp părul spre elementul de tăiere, în siguranţă. Elementul de protecţie a fost proiectat pentru a asigura un tuns confortabil şi sigur, minimizând firele de păr ratate şi protejând în acelaşi timp împotriva tragerii părului, smucirii sau împotriva zgârieturilor şi tăieturilor.

Tunde-ţi fără efort părul, cu cuţitul cu două tăişuri cu mişcare rapidă. Cuţitul nostru inovator are două tăişuri, pentru a asigura tăierea rapidă şi fără efort a tuturor firelor de păr din orice unghi şi în orice direcţie. Lamele sunt confecţionate din oţel inoxidabil durabil şi concepute să dureze.

Accesoriu şi pieptene pentru detalii de precizie incluse. Aparatul de tuns pentru detalii te ajută să îţi tunzi şi să îţi conturezi stilul facial (aspect nebărbierit, cioc, perciuni, linia gâtului sau mustaţă) cu un nivel ridicat de vizibilitate şi control.

Mâner texturat, cu comutator glisant de pornire/oprire. Porneşte-ţi/opreşte-ţi uşor dispozitivul, cu o singură mână. Mânerul texturat asigură o prindere optimă, chiar şi atunci când este ud, pentru un control mai bun atunci când foloseşti aparatul de tuns.

100% lavabil pentru curăţare uşoară. Acest aparat de tuns este rezistent la apă, aşa că este uşor de curăţat: clăteşte-l la robinet.

Baterie AA inclusă în pachet. Acest aparat de tuns funcţionează cu o baterie AA care este inclusă în cutie; aşadar, aparatul tău de tuns este imediat gata de utilizare. Pentru a schimba bateria, deschide dispozitivul rotind uşor partea inferioară spre stânga. Trage partea inferioară spre tine, pentru a accesa compartimentul pentru baterii.

Husă moale inclusă. Foloseşte această husă comodă pentru depozitare sau în călătorii. Aceasta îţi protejează aparatul de tuns şi toate accesoriile sale în timpul călătoriilor.

Făcut să reziste. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista şi au fost concepute pentru a oferi performanţă de încredere, de fiecare dată. Acest aparat de tuns este livrat cu o garanţie internaţională de 2 ani.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.