Aparat de tuns pentru nas, urechi şi sprâncene Philips NT3650/16 [Gama 3000]

COD: NT3650/16
În curând

Confort maxim, fără tragere a părului. Aparatul Philips de tuns părul din nas seria 3000 tunde delicat părul din nas, urechi şi sprâncene. Noua tehnologie PrecisionTrim şi noul sistem Protective Guard au fost concepute pentru a asigura o tundere ușoară şi eficientă, fără tragere şi smulgere.

Citeste descrierea completa
75,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Tunde cu un confort maxim părul din nas, urechi şi sprâncene. Îndepărtează delicat şi eficient părul nedorit din nas şi din urechi. Asigură-te că ai nările curate înainte de utilizare şi introdu cu atenţie aparatul de tuns în nas, cel mult 0,5 cm şi deplasează-l circular lent. Atunci când tunzi părul din urechi, asigură-te că nu ai ceară în urechi. Pentru sprâncene, glisează unul dintre cei doi piepteni (de 3 şi 5 mm) în canale şi tunde cu presiune uşoară, deplasând în sens contrar direcţiei în care cresc firele de păr, pentru o tundere uniformă a sprâncenelor la lungimea dorită. 

Accesoriul nostru de protecţie a pielii oferă o tundere uşoară şi sigură. Sistemul nostru de protecţie asigură acoperirea lamelor, concepută pentru a nu permite niciodată contactul dintre acestea şi piele, ghidându-ţi în acelaşi timp părul spre elementul de tăiere, în siguranţă. Elementul de protecţie a fost proiectat pentru a asigura un tuns confortabil şi sigur, minimizând firele de păr ratate şi protejând în acelaşi timp împotriva tragerii părului, smucirii sau împotriva zgârieturilor şi tăieturilor.

Tunde-ţi fără efort părul, cu cuţitul cu două tăişuri cu mişcare rapidă. Cuţitul nostru inovator are două tăişuri, pentru a asigura tăierea rapidă şi fără efort a tuturor firelor de păr din orice unghi şi în orice direcţie. Lamele sunt confecţionate din oţel inoxidabil durabil şi concepute să dureze.

Mâner texturat, cu comutator glisant de pornire/oprire. Porneşte-ţi/opreşte-ţi uşor dispozitivul, cu o singură mână. Mânerul texturat asigură o prindere optimă, chiar şi atunci când este ud, pentru un control mai bun atunci când foloseşti aparatul de tuns.

100% lavabil pentru curăţare uşoară. Acest aparat de tuns este rezistent la apă, aşa că este uşor de curăţat: clăteşte-l la robinet.

Baterie AA inclusă în pachet. Acest aparat de tuns funcţionează cu o baterie AA care este inclusă în cutie; aşadar, aparatul tău de tuns este imediat gata de utilizare. Pentru a schimba bateria, deschide dispozitivul rotind uşor partea inferioară spre stânga. Trage partea inferioară spre tine, pentru a accesa compartimentul pentru baterii.

Făcut să reziste. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista şi au fost concepute pentru a oferi performanţă de încredere, de fiecare dată. Acest aparat de tuns este livrat cu o garanţie internaţională de 2 ani.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului