Aparat de tuns părul din nas, urechi și sprâncene Philips NT3160/10 [Gama NoseTrimmer 3000]

COD: NT3160/10
Stoc epuizat

Garantat fără smulgere - Philips NOSETRIMMER seria 3000 îndepărtează delicat părul nedorit din nas, urechi şi de pe sprâncene. Tehnologia ProtecTube şi unghiul special conceput al aparatului de tuns asigură o tundere rapidă, uşoară şi confortabilă a părului, garantat fără smulgere.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Sistemul de protecţie avansat previne smulgerea, zgârieturile şi tăieturile. Cu tehnologia revoluţionară ProtecTube, dispozitivul de tăiere este protejat de o apărătoare din folie foarte subţire cu vârfuri rotunjite pentru a preveni iritarea pielii. În plus, dispozitivul de tăiere este conceput pentru a preveni prinderea părului între două lame de tăiere care se mişcă separat, garantat fără smulgere.

Ajungi uşor la părul din urechi sau nas. Aparatul pentru tuns părul din nas Philips a fost conceput astfel încât să aibă unghiul perfect, pentru a putea ajunge la părul din interiorul urechilor şi nasului, precum şi pentru a fi utilizat pentru sprâncene. Cu aparatul pentru tuns părul din nas Philips, poţi fi sigur că tot părul nedorit va fi îndepărtat în mod eficient.

Fante de tăiere ultra precise şi ascuţite. Atât dispozitivul de tăiere, cât şi apărătoarea, au fante de tăiere ultra-precise şi ascuţite, pentru a garanta o tăiere rapidă şi eficientă a tuturor firelor de păr.

Complet lavabil. Aparatul de tuns şi pieptenii sunt uşor de curăţat sub jet de apă.

Stocarea uşoară a tuturor accesoriilor. Husa moale include: baterie AA şi 2 piepteni pentru sprâncene.

Uşor de prins şi controlat, chiar şi când este umed. Mânerul din cauciuc moale la atingere asigură cea mai bună prindere, chiar şi atunci când este ud, pentru un control mai bun în timpul operării aparatului de tuns.

2 piepteni pentru aranjarea sprâncenelor. Foloseşte pieptenii de 3 sau 5 mm pentru sprâncene, pentru a tunde sau aranja părul la o lungime uniformă.

Baterie AA inclusă. Operat cu baterie AA, aparatul tău de tuns este gata de utilizat imediat.

Lamele nu trebuie lubrifiate niciodată. Nu necesită niciodată lubrifiere, pentru întreţinere uşoară.

2 ani garanţie. Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Aparatul de tuns dispune de o garanţie de 2 ani.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Bîrsan Ciprian

03/11/19

Cumparator verificat

Un produs de calitate.

18