Aparat de tuns părul din nas şi urechi Philips NT1650/16 [Gama 1000]

COD: NT1650/16
În curând

Confort maxim, fără tragere. Aparatul Philips de tuns părul din nas seria 1000 îndepărtează în mod delicat firele de păr nedorite din nas şi din urechi. Noua tehnologie PrecisionTrim şi noul sistem Protective Guard asigură o tundere confortabilă şi eficientă, fără tragere şi smucire

Citeste descrierea completa
72,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Tunde părul din nas şi urechi. Foloseşte acest aparat pentru a ajunge uşor la părul nedorit din nas şi din urechi şi a-l îndepărta în mod confortabil. Asigură-te că ai nările curate înainte de utilizare şi introdu cu atenţie aparatul de tuns în nas, cel mult 0,5 cm şi deplasează-l circular lent. Atunci când tunzi părul din urechi, asigură-te că nu ai ceară în urechi.

Accesoriul nostru de protecţie a pielii oferă o tundere uşoară şi sigură. Sistemul nostru de protecţie asigură acoperirea lamelor, concepută pentru a nu permite niciodată contactul dintre acestea şi piele, ghidându-ţi în acelaşi timp părul spre elementul de tăiere, în siguranţă. Elementul de protecţie a fost proiectat pentru a asigura un tuns confortabil şi sigur, minimizând firele de păr ratate şi protejând în acelaşi timp împotriva tragerii părului, smucirii sau împotriva zgârieturilor şi tăieturilor.

Tunde-ţi fără efort părul, cu cuţitul cu două tăişuri cu mişcare rapidă. Cuţitul nostru inovator are două tăişuri, pentru a asigura tăierea rapidă şi fără efort a tuturor firelor de păr din orice unghi şi în orice direcţie. Lamele sunt confecţionate din oţel inoxidabil durabil şi concepute să dureze.

Mâner texturat, cu comutator glisant de pornire/oprire. Porneşte-ţi/opreşte-ţi uşor dispozitivul, cu o singură mână. Mânerul texturat asigură o prindere optimă, chiar şi atunci când este ud, pentru un control mai bun atunci când foloseşti aparatul de tuns.

100% lavabil pentru curăţare uşoară. Acest aparat de tuns este rezistent la apă, aşa că este uşor de curăţat: clăteşte-l la robinet.

Baterie AA inclusă în pachet. Acest aparat de tuns funcţionează cu o baterie AA care este inclusă în cutie; aşadar, aparatul tău de tuns este imediat gata de utilizare. Pentru a schimba bateria, deschide dispozitivul rotind uşor partea inferioară spre stânga. Trage partea inferioară spre tine, pentru a accesa compartimentul pentru baterii.

Făcut să reziste. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista şi au fost concepute pentru a oferi performanţă de încredere, de fiecare dată. Acest aparat de tuns este livrat cu o garanţie internaţională de 2 ani.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului