produse

Aparat de tuns, conturat și ras ROWENTA Forever Sharp Ultimate TN6200F4, 5 piepteni detașabili, Rezistent la apă, Afișaj digital, Utilizabil ud și uscat

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 329,99 Lei
Diferență: 100,00 Lei
229,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: TN6200F4
EAN: 3121040081228
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 0,73kg
L: 23,50cm
l: 23,00cm
Î:7,00cm

Documente oficiale

Descriere

 

●Creează-ți stiluri personalizate cu un singur aparat. Descoperă aparatul perfect de tuns barba Rowenta Forever Sharp Ultimate. De la ras complet, la tuns bărbi de diferite dimensiuni, Rowenta Forever Sharp îți va permite să obții rezultatele mult dorite. Lamele din 100% inox, cu înveliș de titan, nu necesită a fi schimbate niciodată și oferă performanțe înalte de tăiere dintr-o singură mișcare, chiar și pentru bărbile dese. Aparatul de tuns Rowenta vine la pachet cu o varietate de accesorii dedicate pentru barbă si funcții avansate ce nu te vor dezamăgi, indiferent de circumstanțe. Aparatul de tuns, conturat și ras Rowenta Forever Sharp Ultimate: Creează-ți stiluri personalizate cu un singur aparat





●Aparatul de tuns Rowenta Forever Sharp Ultimate este soluția versatilă și foarte tehnologizată pentru a obține o stilizare ușoară și completă a bărbii tale, chiar și pentru cele dese. Acesta vine la pachet cu un set de 3 accesorii dedicate pentru barbă: un accesoriu precis pentru conturare detaliată, lama Forever Sharp pentru ras și barbierit scurt și o lamă tradițională pentru bărbi de lungimi medii. Lamele Forever Sharp cu înveliș de titan și motorul puternic de 8000 rpm asigură o tăiere perfectă dintr-o singură mișcare. Bateria lithium-ion oferă o autonomie de până la 120 de minute*, cu o încărcare rapidă, completă în numai 90 de minute și un ecran digital ce afișează autonomia rămasă. Designul compact și 100% rezistent la apă oferă o utilizare confortabilă, chiar și sub duș, igiena sporită, în timp ce husa inclusă în pachet este ideală pentru a depozita și transporta în siguranță aparatul și accesoriile sale.






Caracteristici esențiale:
-Control absolut asupra sesiunilor de stilizare a bărbii.
Singurul aparat pentru o stilizare completă a bărbii de la Rowenta, de la bărbierit la diferite stilizări ale bărbii, acest aparat este ideal pentru a da bărbii tale aspectul mult dorit.
-Aparat 3 în 1.
Aparat versatil ce-ți va permite să tunzi, conturezi și bărbierești pentru rezultate personalizare, cei 7 piepteni incluși și accesoriile dedicate pentru barbă sunt perfecte pentru orice barbă indiferent de lungimea acesteia.
-Performanțe de lungă durată.
Motorul ultra puternic asigură o tăiere perfectă, fără efort, dintr-o singură mișcare, lamele din inox de înaltă calitate și înveliș de titan garantează un tăiș ascuțit și de lungă durată. Acest înveliș protejează lama, fiind de 3x mai dur în comparație cu inoxul.
-Lame construite să reziste 15 ani.
La Rowenta suntem de părere ca toate stilurile contează așa că acordăm atenție detaliată fiecărui produs, de aceea, lamele noastre sunt construite astfel încât să reziste până la 15 ani* pentru o experiență perfectă de tuns. *test intern asupra rezistenței lamei, 2020.
-Bărbierește și tunde perfect bărbile scurte.
Lamele Forever Sharp, cu înveliș de titan, nu trebuie înlocuite niciodată, folosește cei 5 piepteni detașabili (1-2-3-5-6 mm) pentru a tunde barba scurtă sau lama cu 2 tăișuri pentru a bărbieri.
-Conturare precisă.
Accesoriul pentru ras asigură o conturare perfectă, în special în zona obrajilor și a gâtului, rezultatul fiind un look impecabil.
-Tunde cu ușurință bărbile de dimensiuni medii.
Lama adițională de 32 mm cu înveliș de titan asigură o eficiență de lungă durată, cu o lungime minimă de tăiere de 0.5 mm și 2 piepteni ajustabili de la 8 la 17 mm (setare de precizie de 1 mm).
-Autonomie de lungă durată.
Bateria lithium-ion oferă o autonomie de până la 120 de minute* pentru sesiuni de tuns neîntrerupte și putere constantă - ceea ce înseamnă 2 luni** de sesiuni de tuns fără grija reîncărcării. *autonomie măsurată numai pentru lama Forever Sharp **pentru sesiuni de 5 minute, de 3 ori pe săptămână.
-Monitorizare ușoară a autonomiei.
Bucură-te de sesiuni de stilizare fără grija bateriei datorită ecranului digital ce afișează în timp real autonomia rămasă.
-100% rezistent la apă.
Aparatul beneficiază de Tehnologia Wet & Dry, iar lamele sunt detașabile pentru o curățare ușoară și o igienă îmbunătățită.
-Sesiuni de ras confortabile.
Accesoriul Skin Comfort protejează pielea și îmbunătățește sesiunile de tuns, atât pentru barbă cât și pentru corp*, cu o alunecare ușoară ce reduce iritarea pielii. *nerecomandat pentru zonele sensibile și subraț.
-Utilizare confortabilă.
Forever Sharp dispune de un design compact pentru o manevrabilitate îmbunătățită, în timp ce cablul de încarcare cu interfață USB îți va permite să încarci aparatul oriunde.
-Ușor de depozitat și transportat.
Husa inclusă în pachet este ideală pentru a depozita și transporta cu ușurință produsul împreună cu toate accesoriile sale.





Specificații:
 

Tip Utilizare: uz casnic
Zonă corporală:
cap,
barbă.
 
Destinat pentru:
radere,
tundere,
conturare.
 
Tip alimentare: acumulator.
Tip acumulator: lithium-ion.
Autonomie: 120 min.
Timp încărcare: 90 min.
Număr capete incluse: 5.
Trepte de tăiere: 15.
Înveliș lame: titan.
Tehnologie: wet & dry.
Dimensiuni:
lungime: 234mm,
lățime: 66mm,
greutate: 0.26 kg.
 
Funcții:

rezistent la apă,
afisaj digital,
utilizabil ud și uscat.
 
Material lame: inox
Conținut pachet:

1 x husă de transport,
1 x încărcător,
3 x capete accesorii,
1 x aparat de tuns,
2 x pieptene ajustabil,
5 x pieptene detașabil
1 x accesoriu pentru barbă și corp.
 
Culoare: albastru
   
   

                                                                              


Scurtă istorie: Rowenta este unul dintre cele mai îndrăgite branduri germane tradiționale, de dispozitive pentru îngrijirea părului și de aparate de ras/bărbierit. Calitatea excepțională îi asigură clienți fideli, încă din anul 1909. Rowenta și-a propus, de la bun început, să le facă oamenilor viața mai frumoasă, prin soluții inteligente, cu rezultate perfecte chiar și în cazul unei folosiri îndelungate a produsului. Progresele tehnologice inegalabile și designul practic și sofisticat au fost dintotdeauna atributele comune produselor Rowenta. Placa de îndreptat părul, ondulatorul, uscătorul de păr, epilatorul sau aparatul de ras Rowenta reprezintă doar o parte dintre produsele datorită cărora îngrijirea zilnică a corpului și a părului nostru devine mai ușoară și mai plăcută. Portofoliul brandului reflectă atribute cum ar fi calitatea, durabilitatea, designul sofisticat și accentul pe ecologie. Aceste proprietăți fac ca produsele Rowenta să creeze o impresie deosebit de favorabilă, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.