produse

Aparat de tuns barba şi părul BRAUN BT7220

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81705283
EAN: 4210201283645
Date brute
G: 1,62kg

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Adaptat la orice tip de barbă datorita tehnologiei AutoSensing. Aparatul monitorizează de 13 ori pe secundă tipul de barbă şi ajustează puterea motorului în mod constant oferind un bărbierit fără efort.

Barbă lungă. Menţine-ţi barba lungă cu pieptenul de 11 – 20mm.

Barbă scurtă şi păr. Pieptenul pentru păr scurt ajută la întreţinerea bărbii de marimi mici spre medii (0.5 - 10mm).

Trimmere pentru precizie. Foloseşte trimmer-ul pentru precizie în zonele mai mici, cum ar fi conturul buzelor, pentru a crea linii precise si trimmer-ul cu folie pentru a înlătura chiar şi cele mai mici fire de păr din zona gatului.

Contur perfect. Crează linii fine şi contur precis în zona gâtului sau pe obraji cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide - cu tehnologie FlexBall.

Setări de precizie - 39 setări de lungime. Cei 2 piepteni şi rotiţa de precizie oferă 39 setări de lungime între 0.5 – 20mm pentru orice stil de barbă sau păr.

Lame ascuţite pe toată durata vieţii pentru precizie maximă. Lamele foarte ascuţite tund foarte uşor părul lung şi gros fără al rupe sau smulge.

Acumulator lithium-ion. 100 de minute autonomie. Încărcare completă în 60 minute şi încărcare rapidă în 5 minute pentru un bărbierit.

Complet lavabil. Poate fi pornit sub robinet pentru a fi curăţat cu uşurinţă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.