Aparat de tuns barba şi părul Braun BT7020, 39 setari de lungime, 2 piepteni, trimmer pentru precizie, trimmer cu folie, aparat de ras Gillette Flexball, acumulator

COD: 81679714
Stoc furnizor

Crează diferite stiluri de barbă cu noul aparat de tuns barba şi părul reîncărcabil Braun BT7020. Cele 39 de setări de lungime şi lamele ascuţite pe toată durata vieţii asigură precizie supremă pentru stilul tău. Motorul cu tehnologia Autosensing asigură un nivel constant de viteză indiferent de densitatea bărbii.

Citeste descrierea completa
384,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Braun România

Descriere

39 setări de lungime şi lame ascutite pe toată durata vieţii pentru precizie maximă. Cei 2 piepteni şi rotiţa de precizie oferă 39 setari de lungime între 0,5 – 20 mm pentru orice stil de barbă sau păr. În combinaţie cu lamele ascuţite durabile şi trimmerele incluse, aparatul de tuns barba şi părul Braun garantează precizie supremă pentru stilul tău, cu linii fine şi contur precis.

Barbă şi păr. Întretine-ţi părul şi barba de marimi mici spre medii cu pieptenul de 0.5 - 10mm sau de marimi mai lungi cu pieptenul de 11 – 20 mm. Rotiţa de precizie îţi permite să alegi dimensiunea dorită, în trepte de 0.5 mm. Foloseşte aparatul fără nici un piepten pentru un ras şi mai fin (0.5 mm).

Contur perfect. Creaza linii fine şi contur precis în zona gâtului sau pe obraji cu trimmer-ul principal sau cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide.

Trimmere pentru precizie. Foloseşte trimmer-ul pentru precizie în zonele mai mici, cum ar fi conturul buzelor, pentru a crea linii precise şi trimmer-ul cu folie pentru a înlătura chiar şi cele mai mici fire de păr din zona gâtului.

Motor Autosensing. Motor cu tehnologia Autosensing asigură un nivel constant de viteză indiferent de densitatea bărbii. Datorită acestei tehnologii, aparatul nu rupe şi nu smulge firele de păr. Acumulator lithium-ion. 100 de minute autonomie, încărcare completa în 1h şi încărcare rapidă pentru un bărbierit în 5 minute.

Complet lavabil. Poate fi pornit sub jet de apă pentru a fi curăţat cu uşurinţă.

Pachetul include: 1 x aparat de tuns barba si parul cu acumulator – BT7020; 2 x piepteni cu 39 setari de lungime (0.5 - 20mm); 2 x atasamente: trimmer pentru precizie si trimmer cu folie; 1 x aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologia Flexball, inclus gratuity; 1 x saculet pentru transport; 1 x perie de curatare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului