produse

Aparat de tuns barba şi părul BRAUN BT7020, 39 setari de lungime, 2 piepteni, trimmer pentru precizie, trimmer cu folie, aparat de ras Gillette Flexball, acumulator

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81679714
EAN: 4210201219095

Descriere

•Crează diferite stiluri de barbă. Cu noul aparat de tuns barba și părul, reîncărcabil Braun BT7020, cele 39 de setări de lungime și lamele ascuțite pe toată durata vieții asigură precizie supremă pentru stilul tău.

•Motorul cu tehnologia Autosensing. Asigură un nivel constant de viteză indiferent de densitatea bărbii.

•Acumulatorul Li-ion+ Are o autonomie de 100 de minute, încărcare completă în 1h și încarcare rapidă pentru un bărbierit în 5 minute.

•În plus, poate fi folosit și conectat la rețea. Aparatul este 100% lavabil și poate fi curățat cu ușurință.

bt7020-00.jpg

Caracteristici esențiale:
-39 setări de lungime și lame ascuțite pe toată durata vieții pentru precizie maximă, cei 2 piepteni și rotița de precizie oferă 39 setări de lungime între 0.5 – 20mm pentru orice stil de barbă sau păr, în combinație cu lamele ascuțite durabile și trimmerele incluse, aparatul de tuns barba și părul Braun garantează precizie supremă pentru stilul tău, cu linii fine și contur precis.
-Barbă scurtă și păr. Pieptenul pentru păr scurt ajută la întreținerea bărbilor de mărimi mici spre medii (0.5 - 10mm), folosește aparatul fără nici un piepten pentru un ras și mai fin (0.5 mm). Rotița de precizie îți permite să alegi dimensiunea dorită, în trepte de 0.5 mm.
-Barbă lungă și păr. Menține-ți barba lungă sau stilul părului cu pieptenul de 11 – 20mm, rotița de precizie îți permite să alegi dimensiunea dorită, în trepte de 0.5mm.
-Contur perfect. Creaza linii fine și contur precis în zona gâtului sau pe obraji cu trimmer-ul principal sau cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide.
-Trimmere pentru precizie. Folosește trimmer-ul pentru precizie în zonele mai mici, cum ar fi conturul buzelor, pentru a crea linii precise și trimmer-ul cu folie pentru a înlătura chiar și cele mai mici fire de păr din zona gâtului.
-Motor Autosensing. Motor cu tehnologia Autosensing asigură un nivel constant de viteză indiferent de densitatea bărbii, datorită acestei tehnologii, aparatul nu rupe și nu smulge firele de păr.
-Acumulator lithium-ion. 100 de minute autonomie, încărcare completă în 1h și încărcare rapidă pentru un bărbierit în 5 minute. -Complet lavabil. Poate fi pornit sub robinet pentru a fi curățat cu ușurință.

bt7020-02.jpg

Pachetul include:
1 x aparat de tuns barba și părul cu acumulator – BT7020.
2 x piepteni cu 39 setări de lungime (0.5 - 20mm).
2 x atașamente: trimmer pentru precizie și trimmer cu folie.
1 x aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologia Flexball, inclus gratuit.
1 x săculet pentru transport.
1 x perie de curățare.
1xManual.
1xGaranție.
Proiectat pentru ceea ce contează.
• Aparatele de tuns părul și barba de la Braun sunt proiectate în Germania.
• Ergonomic și durabil, construite să reziste până la 7 ani.

bt7020-03.jpg

Specificații:
•Zona corporală: cap, barbă.
•Tip utilizare: uz casnic.
•Destinat pentru: tundere; detaliere; conturare
•Tip alimentare: acumulator
•Culoare Negru/Gri
•Tip acumulator: Lithium-Ion
•Timp încărcare: 1h.

landing-pages_partener-braun.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.