produse

Aparat de tuns barba şi părul BRAUN BT3222

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81705286
EAN: 4210201283768
Date brute
G: 1,12kg

Descriere

Îngrijirea bărbii. 1 piepten ajută la întretinerea bărbilor scurte si lungi.Butonul rotativ de precizie taie firele de păr la lungimea dorită în trepte de 0,5 mm.

Conturare. Creează linii si contururi precise pe gât si obraji cu ajutorul capului de tuns.

Lame ascutite pe toată durata de folosintă a produsului. Lame ascutite pe toată durata de folosintă a produsului pentru tunderea uniformă a bărbii si părului.

20 de setări pentru lungime pentru precizie maximă. Butonul rotativ de precizie si pieptanul oferă 20 de setări pentru lungime, între 0,5 si 10 mm, în trepte de 0,5 mm.

Complet lavabil. Aparatul Braun pentru îngrijirea bărbii este complet lavabil si poate fi curătat cu usurintă sub jet de apă.

LED stare baterie si indicator de încărcare. Nu rămâi niciodată fără curent.

Reglează automat tensiunea. Aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100 V si 240 V. Practic, functionează în orice tară din lume.

landing-pages_partener-braun.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.