produse

Aparat de tuns barba și parul BRAUN BT3042, Lame ascutite durabile, 39 setari de lungime, 2 piepteni, aparat de ras Gillette Flexball, Acumulator, Negru/Gri

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81679850
EAN: 4210201219668

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Aparat de tuns barba si parul Braun.  Precizie supremă pentru 100% control al stilului tău.
 
Proiectat pentru ceea ce contează.
• Aparatele de tuns părul și barba de la Braun sunt proiectate în Germania. 
• Ergonomic și durabil, construit să reziste până la 7 ani. 
 
39 setări de lungime și lame ascuțite pe toata durata vieții pentru precizie maximă.  Cei 2 piepteni și rotița de precizie ofera 39 setări de lungime între 0.5 - 20mm pentru orice stil de barbă sau păr. Î n combinație cu lamele ascuțite pe întreaga durată de viață a produsului, aparatul de tuns barba și părul Braun garantează precizie supremă pentru stilul tău, cu linii fine și contur precis.
 
Barbă scurtă și păr. Pieptenul pentru păr scurt ajută la întreținerea bărbilor de marimi mici spre medii (0.5 - 10mm). Folosește aparatul fără nici un piepten pentru un ras și mai fin (0.5 mm). Rotița de precizie îți permite să alegi dimensiunea dorită, în trepte de 0.5 mm. 
 
Barbă lungă și păr. Menține-ți barba lungă sau stilul părului cu pieptenul de 11 - 20mm. Rotița de precizie îți permite să alegi dimensiunea dorită, în trepte de 0.5mm. 
 
Contur perfect. Crează linii fine și contur precis în zona gâtului sau pe lucrări cu trimmer-ul principal sau cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide.  
 
Aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide gratuit. Bărbierit fin cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologie Flexball.
 
Lame ascuțite durabile. Lamele ce se mențin ascuțite pe întreaga durată de viață a produsului taie ușor părul lung sau des, fără a smulge firele de păr. 
 
Baterie puternica durabila. 60 de minute de utilizare. Reîncărcare completă în 8 ore. 
 
Complet lavabil. Poate fi pornit sub robinet pentru a fi curățat. 

braun_banner_1350x256%282%29.jpg

Pachetul include:
1 x aparat de tuns barba și părul cu acumulator - BT3042
2 x piepteni cu 39 setări de lungime (0.5 - 20mm)
1 x aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologie Flexball, inclusiv gratuit
1 x perie de curățare
Manual
Garanție
 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.