Aparat de tuns barba Philips BT9810/15 [Gama 9000 Prestige]

COD: BT9810/15
Stoc furnizor

Precizie maximă a oțelului, pentru barba perfectă. Philips BT9000 Prestige asigură precizie de neegalat datorită pieptenului metalic încorporat, care oferă rezultate consecvente de tundere, indiferent câtă presiune se aplică.

Citeste descrierea completa
646,99 Lei -21%
mai ieftin cu 137,00 Lei
509,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Precizie absolută, cu tehnologia SteelPrecision unică. Aparatul BT9000 Prestige este dotat cu nou-nouţa tehnologie SteelPrecision, care constă dintr-un pieptene metalic integrat şi un cuţit robust. Acest sistem nu se îndoaie ca un pieptene din plastic, indiferent de presiunea aplicată. În acest mod, BT9000 Prestige asigură întotdeauna cele mai uniforme şi mai precise rezultate de tundere*.

Elementul de urmărire a conturului ghidează cu uşurinţă aparatul de tuns, pentru o tăiere uniformă. Datorită elementului de urmărire a conturului, aparatul de tuns se află întotdeauna la unghiul corect faţă de piele, asigurând un rezultat precis. Are, de asemenea, un înveliş anti-frecare, care ghidează lin aparatul de tuns pe faţa ta.

Lamele ascuţite şi confecţionate integral din metal taie precis, fără tragere. Lamele noastre confecţionate integral din metal rămân ascuţite pe viaţă. Acestea au o geometrie specială, care asigură întotdeauna o tăiere precisă şi fără tragere, chiar şi pentru cel mai gros fir de păr.

30 de setări diferite de lungime, cu trepte de precizie de 0,2 mm. Stilizează-ţi barba cu precizie supremă, selectând o lungime a părului cu precizie de 0,2 mm. Utilizează rotiţa de reglare pentru a selecta dintre 30 de setări diferite de lungime, de la 0,4 mm până la 10 mm.

Tundere fără efort, chiar şi pe barba deasă şi mai lungă. Senzorul PowerAdapt verifică densitatea părului de 125 de ori pe secundă şi adaptează automat motorul, pentru a menţine puterea constantă. În acest mod, indiferent de densitatea şi de lungimea părului, se obţine o performanţă constantă de tundere.

Până la 120 min. de funcţionare după încărcare de 1 oră, plus încărcare rapidă. Bateria Li-ion avansată asigură până la 120 de minute de utilizare intensă, după încărcare de 1 oră. Bucură-te, de asemenea, de funcţia de încărcare rapidă, care îţi asigură un tuns complet după numai 5 minute de încărcare.

Corp din oţel inoxidabil de înaltă calitate, pentru o experienţă de durată. BT9000 Prestige este conceput să reziste testului timpului. Corpul său din oţel inoxidabil de înaltă calitate este finisat manual, cu o atenţie extremă la detalii, oferindu-ţi astfel o experienţă premium de durată.

Vezi rapid starea bateriei aparatului de tuns barba. Indicatorul de baterie arată când aparatul de tuns este încărcat, se încarcă sau trebuie conectat la priză. De asemenea, arată nivelul rămas de încărcare a bateriei, cu 3 bare simple.

Capul cu deschidere automată facilitează curăţarea la robinet. Doar deschide capul şi clăteşte la robinet pentru curăţare.

Toc de transport de calitate superioară, pentru a-ţi proteja întotdeauna aparatul de tuns. Tocul de transport de calitate superioară este proiectat după forma aparatului de tuns, pentru a-l proteja întotdeauna în timpul călătoriilor.

*Pe baza testului obiectiv de uniformitate, efectuat de o agenţie terţă, comparând imagini în prim plan cu rezultatele aparatelor din clasa sa de preţ.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului