Aparat de tuns barba Philips BT3206/14 [Gama BeardTrimmer 3000]

COD: BT3206/14
Bucureşti: Stoc limitat

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Aspectul unei bărbi de 3 zile obţinut uşor - Acest aparat de tuns cu sistemul inovator de ridicare şi tundere ridică şi prinde mai multe fire de păr lipite de piele pentru rezultate eficiente şi uniforme.

Citeste descrierea completa
124,99 Lei -20%
mai ieftin cu 25,00 Lei
99,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 27 ianuarie - 31 decembrie 2020 unul dintre aparatele de tuns Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 3 (2 + 1) ani, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.philips.ro/myphilips/register-product

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat de tuns, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Sistemul de ridicare şi tundere ghidează firele de păr pentru un bărbierit uniform. Tunde-ţi barba cu noul nostru sistem de ridicare şi tundere: pieptenele ridică şi ghidează firele de păr la nivelul lamelor pentru un bărbierit uniform.

Lame din oţel inoxidabil care rămân ascuţite mult timp. Obţine un tuns perfect, dar protector, de fiecare dată. Lamele din oţel ale aparatului de tuns se ating uşor, ascuţindu-se reciproc în timp ce tund, astfel încât să rămână extrem de ascuţite şi la eficiente ca în prima zi.

Lame delicate cu pielea pentru o piele fină. Lamele au vârfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea şi pentru a preveni zgârierea şi iritarea.

10 setări pentru lungime blocabile, 0,5 – 10 mm cu precizie de 1 mm. Rotiţa de reglare îţi permite să alegi setări de lungime între 0,5 şi 10 mm, cu trepte de precizie de 1 mm.

45 de minute de utilizare fără fir. Încarcă-ţi aparatul de tuns timp de 10 ore pentru a obţine 45 de minute de utilizare fără fir.

Cap detaşabil pentru curăţare uşoară. Demontează capul şi clăteşte-l sub jet de apă pentru o curăţare uşoară. Usucă-l înainte de a-l pune înapoi în aparat.

Design ergonomic pentru o manevrare mai uşoară. Uşor de ţinut şi folosit. Conceput pentru a te ajuta să tunzi acele zone greu accesibile.

2 ani garanţie. Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 2 ani: produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista. Nu vei fi niciodată nevoit să îl lubrifiezi şi este compatibil cu toate voltajele internaţionale.

Lumina de pe adaptor indică încărcarea bateriei. Indicatorul de încărcare a bateriei de pe adaptor te anunţă printr-o lumină verde atunci când dispozitivul se încarcă.

* - Sistemul de ridicare şi tundere taie cu 30 % mai rapid – vs predecesorul său Philips.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului