Aparat de tuns Philips HC9450/15, Gama 9000, Uz Dry, Cu sau fără fir, Lame titan, Lățime 41mm, Display tactil, 3 piepteni motorizați, 400 trepte (0.5~42mm), Li-Ion (uz 2h,reînc. 1h), Greutate 336g

COD: HC9450/15
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 14 Apr. - Joi 15 Apr.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
436,99 Lei -20%
mai ieftin cu 87,00 Lei
349,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Accesorii

139,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Interfaţă de comandă digitală. Interfaţa de comandă digitală îţi oferă feedback precis pentru lungimea selectată. Utilizează ecranul tactil pentru a glisa cu uşurinţă prin peste 400 setări de lungime. Navighează rapid prin lungimi sau treci lent prin fiecare pas mic de 0,1 mm.

400 setări pentru lungime uşor de selectat şi blocat: 0,5 la 42 mm. Utilizează comanda digitală pentru a selecta cu precizie şi bloca lungimea pe care o doreşti, cu mai mult de 400 setări de lungime de la 1 la 42 mm şi cu precizie de 0,1 mm între fiecare lungime. Sau poţi să îl utilizezi fără pieptene pentru tuns scurt de 0,5 mm.

Piepteni reglabili pentru cele mai bune rezultate la tundere. Aparatul de tuns are 3 piepteni reglabili: de la 1 la 7 mm, de la 7 la 24 mm şi de la 24 la 42 mm. Doar ataşează unul dintre piepteni pentru peste 400 setări de lungime blocabile, cu 0,1 mm între fiecare lungime. Sau poţi utiliza aparatul de tuns fără pieptene pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

Lame din titan cu ascuţire automată pentru durabilitate suplimentară. Lamele moderne din titan sunt mai dure decât oţelul, pentru a asigura o durată desăvârşită. De asemenea, se ascut automat pentru a asigura performanţă de lungă durată şi tăiere de mare precizie, fără întrerupere.

Piepteni motorizaţi pentru selectarea simplă a lungimii. Sistemul motorizat pentru setarea lungimii selectează cu uşurinţă şi blochează lungimea preferată. Motorul acţionează pieptenele şi permite selectarea între lungimi cu o precizie de până la 0,1 mm. Această tehnologie inovatoare îţi oferă siguranţa de a tunde mereu la lungimea dorită şi de a obţine rezultate consecvente de fiecare dată.

Funcţie Turbo pentru a amplifica viteza de tăiere. Funcţia Turbo amplifică automat viteza atunci când ajunge la păr des, ceea ce îţi permite să obţii o tunsoare perfectă, fără efort.

Element de tăiere dublu ascuţit care taie de două ori mai repede*. Potrivit pentru orice tip de păr, graţie tehnologiei avansate DualCut, care combină un cap de radere cu ascuţire dublă şi un nivel redus de frecare. Capul de radere inovator este conceput să tundă părul de două ori mai rapid decât aparatele de tuns obişnuite de la Philips, cu o apărătoare solidă din oţel inoxidabil pentru durabilitate desăvârşită.

Reţine 3 setări de lungime de tăiere pentru fiecare pieptene. Acest aparat de tuns inteligent reţine ultima lungime de tăiere şi poate salva alte 3 pentru fiecare accesoriu de pieptene pe care îl ataşezi. Selectează lungimea, ţine apăsat butonul de memorare iar aparatul de tuns va memoriza imediat setarea. Poţi face acest lucru pentru trei lungimi diferite.

120 minute de utilizare fără fir după o încărcare de 1 oră. Utilizează aparatul de tuns fără fir pentru putere şi libertate maxime. Bateria sa puternică litiu-ion asigură până la 120 minute de putere fără fir, după 1 oră de încărcare. Poate fi utilizat cu fir, dar şi fără fir.

2 ani garanţie. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea vin cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală

* - Faţă de predecesorul său Philips.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat de tuns
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Dry (păr uscat)
Funcționare:Cu sau fără fir
Construcția lamelelor:Titan
Lățimea lamelelor (mm):41
Lungime minimă (mm):0.5
Lungime maximă (mm):42
Trepte posibile:400
Dimensiunea pașilor (mm):0.1
Gamă:9000
Aplicabilitate
Tunde:Da
Pentru păr:Da
Descriere accesorii
Accesorii totale:4
Piepteni:3
Perie pentru curățare:Da
Caracteristici speciale
Ecran tactil:Da
Mod Turbo:Da
Piepteni motorizați:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Li-Ion)
Durată de funcționare (min):120
Durată de încărcare (min):60
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Argintiu
Culoare (secundară):Negru

Review-uri / Comentarii

3 review-uri

(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

3 review-uri

Burcea Cristian

17/01/20

Cumparator verificat

Un aparat foarte bun, merită toți banii.

71

Stoian Lucian

31/03/20

Cumparator verificat

L-am primit ieri, l-am și încercat. La lungimi mici taie excelent. La lungimi mari taie mai greu. Poate nu știu eu încă să îl folosesc. Sau poate nu ghidează suficient de bine firele de păr la capul de tăiere. Rămâne de văzut. Funcționează mai bine alimentat la priză, dar merge și cu acumulator. Nu este la fel de rapid ca și aparatele frizerilor dar pentru casă pare OK.

55

Bogdan Laura

21/08/20

Cumparator verificat

Este un aparat de tuns ușor de folosit și de precizie. Mulțumesc mult magNET pentru promptitudine!

31