produse

Aparat de tuns Philips HairClipper 7000 HC7650/15, Uz Dry, Cu~fără fir, Lame oțel, Lățime 41mm, 3 piepteni (1 barbă,2 păr), 28 trepte (0.5~28mm), Li-Ion (uz 90min,reînc. 1h), 200g, Turbo, Kit frizer

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HC7650/15
EAN: 8710103901624
Lansat în: Q2 2019
Date brute
G: 0,58kg
L: 22,40cm
l: 19,30cm
Î:6,90cm

Descriere

Părul tăiat e îndepărtat pentru tuns de 2 ori mai rapid*. Designul inovator al pieptenelui permite desprinderea părului tuns de pe lame în timpul utilizării, prevenind chiar şi prinderea firelor lungi în pieptene, astfel încât să poţi începe şi finisa stilul fără întrerupere.

Selectează cu rotiţa de reglare cele 28 de setări de lungime: de la 0,5 la 28 mm. Roteşte rotiţa de reglare pentru a selecta şi bloca lungimea dorită. Cei 2 piepteni reglabili tund la 3 mm – 28 mm, cu exact 1 mm între fiecare lungime. Foloseşte pieptenele pentru aspect nebărbierit de 2 mm pentru un tuns scurt sau pentru a-ţi stiliza barba. Scoate complet pieptenele pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

Economiseşte timp şi nu creează probleme deoarece nu necesită întreţinere. Economiseşte timp şi evită complicaţiile cu lamele durabile cu ascuţire automată, care rămân la fel de ascuţite ca în prima zi chiar şi după 5 ani. Aparatul de tuns este 100 % lavabil** pentru curăţare rapidă şi uşoară la robinet.

Lame cu tăiş dublu pentru tuns de 2 ori mai rapid. Taie orice tip de păr cu tehnologia noastră DualCut avansată: un element inovator cu două tăişuri care taie părul de două ori mai rapid decât lamele simple.

Mâner ergonomic pentru mai mult confort şi control. Aparatul de tuns seria 7000 este conceput pentru a fi comod de utilizat, convenabil de manevrat şi uşor de operat. Textura şi sistemul de prindere speciale îţi permit să deplasezi uşor aparatul şi să tunzi părul de pe tot capul.

Garanţie de 2 ani. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea vin cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală.

Lame din oţel inoxidabil, cu ascuţire automată. Lamele din oţel inoxidabil cu ascuţire automată sunt incredibil de durabile. Chiar şi după 5 ani, taie la fel ca în prima zi.

Până la 90 de minute utilizare fără fir. Bateria puternică a aparatului de tuns oferă până la 90 de minute de utilizare fără fir după 1 oră de încărcare. Îţi oferă putere şi libertate maxime.

Modul Turbo pentru putere optimizată când tunzi păr mai des. Apăsarea butonului pentru modul Turbo va creşte turaţia motorului pentru a tunde eficient chiar şi părul mai des.

100 % lavabil** pentru curăţare uşoară şi rapidă. Aparatul de tuns este rezistent la apă pentru curăţare uşoară, fără bătăi de cap, sub jet de apă. Clăteşte bine doar cu apă pentru ca aparatul de tuns să funcţioneze întotdeauna ca în prima zi.

Pieptene de 2 mm cu ataşare printr-un clic pentru aspect nebărbierit. Foloseşte pieptenele pentru aspect nebărbierit de 2 mm pentru un tuns scurt şi/sau pentru a-ţi tunde barba.

Kitul de frizer include pelerină, foarfece şi pieptene de coafat. Kitul de frizer include pelerină de tuns pentru un tuns curat şi ordonat, foarfece, pieptene de coafare şi carcasă de depozitare robustă, pentru a-ţi organiza aparatul de tuns şi accesoriile.

* - Faţă de predecesorul său Philips.
** - Curăţă numai cu apă.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat de tuns
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Dry (păr uscat)
Funcționare:Cu sau fără fir
Construcția lamelelor:Oțel inoxidabil
Lățimea lamelelor (mm):41
Lungime minimă (mm):0.5
Lungime maximă (mm):28
Dimensiunea pașilor (mm):1
Opțiune stocare inclusă:Carcasă rigidă
Gamă:7000
Aplicabilitate
Tunde:Da
Pentru față:Da
Pentru păr:Da
Accesoriu barbă:Da
Descriere accesorii
Accesorii totale:8
Piepteni:3
Perie pentru curățare:Da
Caracteristici speciale
Kit frizer:Da
Mod Turbo:Da
Lavabil:Da (100%)
Lubrifiere:Nu este necesară
Energie
Acumulator încorporat:Da (Li-Ion)
Durată de funcționare (min):90
Durată de încărcare (min):60
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Negru

Review-uri / Comentarii

4.8
4 review-uri
5 stele
(3)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Bîrsan Ciprian

03 Nov 2019

Aparat de tuns Philips HC7650/15

Achizitie verificata

Produsul corespunde așteptărilor.

Cristea Cătălin

18 May 2021

Recomand

Achizitie verificata

Bună ziua, mai dețin alte două aparate de tuns Philips care se încadrau după mine undeva între 2-3 stele. Acesta bate spre 5 stele. Preț mai mic decăt restul pieței.

Jechianu Lica

25 Apr 2021

100% Recomand

Achizitie verificata

Preț mai mic decât restul pieței, la același produs, livrare promptă și comunicarea cu clientul este foarte bună.

Cuculis Adrian

16 Aug 2021

excelenta experienta

Plasare comandă, preț, livrare, produs, comunicare, totul perfect.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.