Aparat de tuns Philips HC3588/15 [Gama HairClipper 3000]

COD: HC3588/15
Cluj: Stoc magazin

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Tuns simplu şi uniform - Obţine rapid şi uşor o tunsoare simplă. Tehnologia DualCut cu lame cu ascuţire automată taie părul de două ori mai rapid*.

Citeste descrierea completa
169,99 Lei -24%
mai ieftin cu 40,00 Lei
129,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 27 ianuarie - 31 decembrie 2020 unul dintre aparatele de tuns Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 5 (2 + 3) ani, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.philips.ro/myphilips/register-product

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat de tuns, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tehnologie Trim-n-Flow pentru tuns continuu. Noul nostru pieptene inovator este conceput pentru a preveni blocarea părului în aparatul de tuns. Astfel, poţi continua să îţi tunzi părul, de la început până la sfârşit, fără întrerupere.

Lame cu tăiş dublu pentru tuns de 2 ori mai rapid. Taie orice tip de păr cu tehnologia noastră DualCut avansată: un element inovator cu două tăişuri care taie părul de două ori mai rapid decât lamele simple.

Lame din oţel inoxidabil, cu ascuţire automată. Lamele din oţel inoxidabil cu ascuţire automată sunt incredibil de durabile. Chiar şi după 5 ani, taie la fel ca în prima zi.

Selectează uşor şi blochează 13 setări pentru lungime: de la 0,5 la 23 mm. Pur şi simplu selectează şi blochează lungimea pe care o doreşti. Pieptenele reglabil dispune de 12 setări de lungime blocabile, de la 1 la 23 mm, cu fix 2 mm între fiecare lungime. Poţi şi să scoţi pieptenele pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

Conţine un pieptene pentru copii cu 12 lungimi reglabile: 1-23 mm. Pieptenele prietenos cu copiii, cu vârfuri rotunjite şi cu dinţi scurţi, este destinat special celor mai tineri membri ai familiei. Alunecă uşor pe piele fără a zgâria, oferind un tuns sigur şi plăcut de fiecare dată. Doar selectează şi fixează lungimea dorită utilizând pieptenele reglabil care oferă 12 de setări de lungime de la 1 la 23 mm, cu exact 2 mm între lungimi. Sau îl poţi utiliza fără pieptene pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

75 minute de utilizare fără fir după o încărcare de 8 ore. Bateria puternică NiMH a aparatului oferă până la 75 de minute de utilizare fără fir după 8 ore de încărcare. Îţi oferă putere şi libertate maxime.

Mâner ergonomic pentru mai mult confort şi control. Aparatul de tuns seria 3000 este conceput pentru a fi comod de utilizat, convenabil de manevrat şi uşor de operat. Textura şi sistemul de prindere speciale îţi permit să deplasezi aparatul şi să-ţi tunzi părul rapid şi uşor.

Lame cu eliberare rapidă pentru curăţare uşoară. Pur şi simplu demontează capul detaşabil printr-un clic pentru eliberare rapidă şi curăţarea lamelor.

Fără întreţinere sau lubrifiere. Nu este necesară lubrifierea, pentru întreţinere uşoară şi economisirea banilor tăi.

2 ani garanţie. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea vin cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală.

* - Tuns mai rapid fără înfundare – testat pe lungimi ale părului de până la 19 mm, comparativ cu modelul anterior de pieptene.
* - Taie de 2 ori mai rapid – comparativ cu predecesorul său Philips.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului