produse

Aparat de tuns Philips HC3420/15 [Gama HairClipper 3000]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: HC3420/15

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Cap de radere cu ascuţire dublă şi frecare redusă. Potrivit pentru orice tip de păr, graţie tehnologiei avansate DualCut, care combină un cap de radere cu ascuţire dublă şi un nivel redus de frecare. Capul de radere inovator de tăiere este conceput să funcţioneze neîntrerupt, tăind părul de două ori mai rapid decât aparatele de tuns obişnuite de la Philips.*

Lame din oţel cu ascuţire automată pentru mai mult timp. Lame din oţel inoxidabil cu ascuţire automată de mai lungă durată.

13 setări pentru lungime uşor de selectat şi blocat: 0,5 la 23 mm. Pur şi simplu selectează şi blochează lungimea pe care o doreşti cu ajutorul pieptenelui reglabil, care dispune de 12 setări pentru lungime blocabile de la 1 la 23 mm, cu fix 2 mm între fiecare lungime. Sau îl poţi utiliza fără pieptene, pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

60 minute de utilizare fără fir după o încărcare de 8 ore. Utilizaţi aparatul de tuns fără fir sau cu fir pentru putere şi libertate maxime, cu 60 de minute de utilizare fără fir după 8 ore de încărcare.

Lame cu eliberare rapidă pentru curăţare uşoară. Pur şi simplu demontează capul detaşabil printr-un clic pentru eliberare rapidă şi spălarea lamelor.

Garanţie 2 + 3 ani dacă îţi înregistrezi produsul în MyPhilips. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea sunt livrate cu garanţie internaţională şi compatibilitate cu tensiunea universală. Nu trebuie decât să vă înregistraţi aparatul de tuns pe www.philips.com/5years pentru a primi 3 ani suplimentari pe lângă garanţia standard de 2 ani, oferită de Philips, oferindu-vă în total o garanţie universală de 5 ani.

Lamele nu trebuie unse niciodată. Nu este necesară lubrifierea, pentru întreţinere uşoară şi economisirea banilor tăi.

* - Faţă de predecesorul său Philips.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.