produse

Aparat de tuns Braun PT5010

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81519192

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Accesoriu de precizie pentru tuns. Tasează linii și forme exacte cu capul extrem de mic. De asemenea, te ajută să te bărbierești în zonele greu accesibile, cum sunt cea de sub nas sau de sub bărbie.

Pieptene de 5 mm. Tunde părul facial la lungimea exactă de 5 mm.

Pieptene de 8 mm. Tunde părul facial la lungimea exactă de 8 mm.

Cap și piepteni lavabili. Poți clăti cu ușurință capul și pieptenii sub jet de apă. Manevrabilitate ușoară. Creează-ți imaginea perfectă. Forma ergonomică îți permite să manevrezi flexibil și intuitiv aparatul Braun de tuns de precizie. Profită de libertatea deplină de a-ți alege imaginea dorită.

Baterie inclusă. Aparatul Braun pentru tuns eficient funcționează cu o baterie obișnuită AAA. O baterie este deja inclusă. Este suficientă pentru 120 de minute de tuns.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.