Aparat de tuns Braun MGK5080, kit de îngrijire multifuncţional 9în1, 7 accesorii și aparat de ras Gillette ProGlide

COD: 81679707
Stoc furnizor

Braun MGK5080 este setul suprem de stilizare multifuncțional, cu 9 funcții într-un singur dispozitiv. Pentru întreținerea bărbii nerase, scurte, medii sau lungi, conturare, bărbierit fin, tundere precisă, tunderea părului, îngrijirea părului corporal, tunderea părului din urechi și nas.

Citeste descrierea completa
354,99 Lei -24%
mai ieftin cu 85,00 Lei
269,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Îngrijirea bărbii. Obține o lungime a bărbii de la 0,5 la 21 mm cu doar 4 piepteni și creează linii și contururi precise pe gât și obraji cu ajutorul capului de tuns principal. Elimină firele de păr din zonele mai mici, precum zona din jurul buzelor, cu ajutorul accesoriului de tuns în detaliu.

Tunderea părului. Taie părul la lungimea dorită - de la 0,5 la 21 mm - cu ajutorul celor 2 piepteni reglabili cu dublă utilizare.

Bărbierit complet. Bărbierește fin gâtul, obrajii și fața cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologia Flexball.

Tunsul corporal. Tunde în siguranță părul din toate zonele corpului, de la axilă până la piept și zona inghinală.

Tunsul părului din urechi și din nas. Îndepărtează în mod eficient părul din nas și din urechi fără tragere și disconfort.

Lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului. Lamele ascuțite pe toată durata de folosință a produsului te ajută să obții rezultate impecabile chiar de la prima trecere. Fără apucare și tragere.

13 setări de precizie pentru lungime - cu doar 4 piepteni pentru diferite stiluri de aranjare a bărbii și părului. 

Motor AutoSensing. Motorul AutoSensing Braun asigură o viteză constantă chiar și pentru părul gros și încurcat.

Baterie Litiu-Ion+ pentru o perioadă de funcționare mai lungă cu 150%*. 100 de minute de tundere. Reîncărcare completă în 1 oră. Încărcare rapidă de 5 minute pentru o tundere.

100% rezistent la apă. Poate fi utilizat în siguranță sub duș sau plasat sub jetul de apă pentru o curățare ușoară. 

Aparat de ras manual Gillette Fusion5 ProGlide gratuit. Aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide pentru un bărbierit fin pe gât și pe față. 

LED stare baterie și indicator de încărcare. Nu rămâi niciodată fără curent.

Reglează automat tensiunea. Aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100 V și 240 V. Practic, funcționează în orice țară din lume.

Mod automat de siguranță. Previne funcționarea când este conectat la priză.

Culoare. Negru/albastru.

Conţinut cutie: aparat de tuns Braun multifuncțional MGK5080, pieptene de 3 - 10 mm, pieptene de 11 - 21 mm, piepteni ficși la 1 mm & 2 mm, accesoriu de îngrijire corporală, accesoriu pentru tuns părul din urechi și nas, accesoriu pentru tuns în detaliu, aparat de ras, Gillette Fusion5 ProGlide, perie de curățare, SmartPlug, săculeț moale.

*față de modelul anterior MGK3040.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului