Aparat de tuns Braun BT3240, 2 piepteni şi apart de ras Gillette Fusion ProGlide

COD: 81705287
Bucureşti: Ultimul în stoc

Ascutit, mai rapid si mai eficient decât generaţiile anterioare de aparate de tuns barba Braun. 39 de setari de lungime pentru o experienta de tuns fără efort. Lame de metal ascuțite pe toată durata de folosință a produsului. Creați linii şi margini precise cu capul de tuns barba. Tehnlogie germană. Construit ergonomic. Până la 80 de minute de tundere fără încărcare. Timp de încărcare maxima 8 h. 100% rezistent la apă. Se spală uşor sub jet de apă.

Citeste descrierea completa
254,99 Lei -24%
mai ieftin cu 62,00 Lei
192,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Braun România

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Ascutit, mai rapid si mai eficient decât generaţiile anterioare de aparate de tuns barba Braun. 39 de setari de lungime pentru o experienta de tuns fără efort. Lame de metal ascuțite pe toată durata de folosință a produsului. Creați linii şi margini precise cu capul de tuns barba.

Tehnlogie germană. Construit ergonomic. Până la 80 de minute de tundere fără încărcare. Timp de încărcare maxima 8 h. 100% rezistent la apă. Se spală uşor sub jet de apă.

Cutia conţine: aparat de ras Braun BT3240, pieptene de 1 - 10 mm, pieptene de 11 - 20 mm, aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide , perie de curățare, cablu de alimentare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului