produse

Aparat de tuns BRAUN BT3240, 2 piepteni şi apart de ras Gillette Fusion ProGlide

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81705287
EAN: 4210201283805

Descriere

Ascutit, mai rapid si mai eficient decât generaţiile anterioare de aparate de tuns barba Braun. 39 de setari de lungime pentru o experienta de tuns fără efort. Lame de metal ascuțite pe toată durata de folosință a produsului. Creați linii şi margini precise cu capul de tuns barba.

Tehnlogie germană. Construit ergonomic. Până la 80 de minute de tundere fără încărcare. Timp de încărcare maxima 8 h. 100% rezistent la apă. Se spală uşor sub jet de apă.

Cutia conţine: aparat de ras Braun BT3240, pieptene de 1 - 10 mm, pieptene de 11 - 20 mm, aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide , perie de curățare, cablu de alimentare.

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.