produse

Aparat de tuns BRAUN HC5090, 16 setari lungime, 2 accesorii, Acumulator, Gri/Negru

COD: 81519176
Stoc furnizor
304,99 Lei -21%
mai ieftin cu 65,00 Lei
239,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 mai - 30 iunie 2021 unul dintre produsele de îngrijire Braun evidențiate și dacă nu ești pe depllin mulțumit/mulțumită, returnează-l fără niciun fel de condiție sau costuri suplimentare!
https://www.braun.ro/ro-ro/promotions/money-back-guarantee

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Braun HC5090 (lb.română.pag.52)31 mai 20213,62MB

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Piepteni speciali pentru 16 lungimi exacte. Pieptenul de ghidare reglabil te ajută să obțină frizura dorită. Pieptenele acoperă lungimi între 3 și 24 mm.
 
Lame ultraascuțite pentru tăiere eficientă. Lamele aparatului de tuns Braun rămân ascuțite pe termen lung. Astfel, beneficiază de precizia de care ai nevoie pentru a-alege propriul stil.
 
Sistemul de blocare de siguranță cu memorie - pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Sistemul de blocare de siguranță cu memorie blochează inteligent și memorează ultima lungime folosită chiar și după îndepărtarea accesoriului.
 
Completați lavabil. Aparatul de tuns Braun este complet lavabil și poate fi curățat cu ușurință sub jet de apă.
 
Sistem cu două baterii. Proiectat pentru funcționare cu sau fără fir. Aparatul de tuns Braun este alimentat de un sistem cu două baterii. Cele două baterii Ni-MH se încarcă complet în 8 ore și asigură o autonomie de 40 de minute de funcționare fără fir. Pentru funcționare non-stop nu trebuie decât să conecteze aparatul la priză.
 
Reglare automată a tensiunii pentru diferite zone geografice. Aparatul de tuns Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100V și 240V. Acest aspect îl face ideal pentru călătorii.
 
LED indicator de încărcare. Un LED indică dacă dispozitivul se încarcă sau dacă este încărcat complet.
Pachet Continut.
1 x Husa
1 x Ulei
Cablu alimentare
1 x Perie curatat
1 masina de tuns

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)