produse

Aparat de tuns BRAUN HC5090, 16 setari lungime, 2 accesorii, Acumulator, Gri/Negru

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81519176
EAN: 4210201131939

Documente oficiale

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Piepteni speciali pentru 16 lungimi exacte. Pieptenul de ghidare reglabil te ajută să obțină frizura dorită. Pieptenele acoperă lungimi între 3 și 24 mm.
 
Lame ultraascuțite pentru tăiere eficientă. Lamele aparatului de tuns Braun rămân ascuțite pe termen lung. Astfel, beneficiază de precizia de care ai nevoie pentru a-alege propriul stil.
 
Sistemul de blocare de siguranță cu memorie - pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Sistemul de blocare de siguranță cu memorie blochează inteligent și memorează ultima lungime folosită chiar și după îndepărtarea accesoriului.
 
Completați lavabil. Aparatul de tuns Braun este complet lavabil și poate fi curățat cu ușurință sub jet de apă.
 
Sistem cu două baterii. Proiectat pentru funcționare cu sau fără fir. Aparatul de tuns Braun este alimentat de un sistem cu două baterii. Cele două baterii Ni-MH se încarcă complet în 8 ore și asigură o autonomie de 40 de minute de funcționare fără fir. Pentru funcționare non-stop nu trebuie decât să conecteze aparatul la priză.
 
Reglare automată a tensiunii pentru diferite zone geografice. Aparatul de tuns Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100V și 240V. Acest aspect îl face ideal pentru călătorii.
 
LED indicator de încărcare. Un LED indică dacă dispozitivul se încarcă sau dacă este încărcat complet.
braun_banner_1350x256%283%29.jpg
Pachet Continut.
1 x Husa
1 x Ulei
Cablu alimentare
1 x Perie curatat
1 masina de tuns

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.