Aparat de îngrijire a corpului rezistent la apă Philips BG2036/32 [Gama BodyGroom 5000]

COD: BG2036/32
Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Tuns precis, ras confortabil - Aparatul din seria 5000 este conceput să acţioneze prin firele de păr, fără a compromite confortul pielii. Chiar dacă îl foloseşti pe piept sau în zonele greu accesibile, cum este spatele, te poţi bărbieri cu sistemul de confort pentru piele sau tunde cu piepteni cu lungimea de 3, 5 sau 7 mm.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Accesorii

76,99 Lei
69,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tunde sau rade cu încredere toate zonele corpului. Proiectat pentru siguranţă şi confort pentru axile, piept şi abdomen, spate şi umeri, zona inghinală şi picioare. Sistemul de confort pentru piele preia şi tunde fire de păr de diferite lungimi, fără a necesita mai multe instrumente sau contactul pielii cu margini ascuţite. Aparatele de tuns bidirecţionale taie fire de păr mai lungi, care sunt eliminate de folie pentru un bărbierit mai precis.

Vârfuri rotunjite şi folii hipoalergenice pentru confortul pielii. Sistemul pentru confortul pielii dispune de o folie hipoalergenică şi de vârfuri rotunjite, pentru a-ţi proteja pielea în timpul raderii.

Include 3 piepteni pentru un bărbierit de 3, 5 sau 7 mm. 3 piepteni incluşi pentru fire de păr corporal de diferite lungimi. Ataşează pieptenii pe sistemul de bărbierit, pentru a tunde firele de păr la lungimi fixe de 3 mm, 5 mm sau 7 mm. Poţi utiliza sistemul de bărbierit fără piepteni, pentru un bărbierit mai precis. Pentru firele de păr mai groase, se recomandă o pre-tundere cu piepteni ficşi.

Mânerul foarte lung permite accesul mai uşor pe spate. Elimină părul de pe spate într-un mod convenabil. Acest accesoriu a fost proiectat special pentru îngrijirea convenabilă a spatelui.

50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră. Baterii NiMH de mare putere, pentru utilizare pe tot corpul, cu 50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră. Ledul pentru baterie indică nivelul de energie, respectiv când bateria este descărcată sau plină.

Uşor de curăţat şi utilizat în duş sau în afara acestuia. Asigură un rezultat confortabil şi eficient la duş şi în afara acestuia. Aparatul pentru îngrijire corporală este 100 % rezistent la apă, aşa că îl poţi clăti pur şi simplu după ce termini. Pentru firele de păr mai lungi, performanţa de tundere poate fi mai bună pe părul uscat.

Mâner ergonomic, pentru control maxim. Mânerul de cauciuc este conceput să asigure o manevrare optimă, chiar şi atunci când este umed, pentru un control mai bun în timpul utilizării în duş sau în afara acestuia.

2 ani garanţie, tensiuni universale, nu este necesară lubrifierea. Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Acestea îţi sunt oferite cu o garanţie internaţională de 2 ani, în normele de tensiune internațională şi nu necesită niciodată lubrifiere.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului