produse

Aparat de îngrijire a corpului Philips BodyGroom 5000 BG5020/15, Rezistent la apă

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BG5020/15
EAN: 8710103843832
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 0,47kg
L: 24,40cm
l: 14,00cm
Î:7,00cm

Accesorii

Folie de schimb Philips TT2000/43 pentru gamele BodyGroom 7000/5000/3000 și Click&Style 700/500
69,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Tunde sau rade cu încredere toate zonele corpului. Proiectat pentru siguranţă şi confort pentru axile, piept şi abdomen, spate şi umeri, zona inghinală şi picioare. Aparatul de ras delicat cu pielea preia şi taie fire de păr de diferite lungimi, fără a necesita mai multe instrumente sau contactul pielii cu margini ascuţite.

Vârfuri rotunjite şi folii hipoalergenice pentru confortul pielii. Capul aparatului de ras dispune de vârfuri rotunjite brevetate şi o folie hipoalergenică pentru a proteja pielea în timpul raderii. Lamele bidirecţionale taie firele de păr mai lungi, care sunt rase de folie pentru un rezultat mai precis.

Include 3 piepteni pentru o tundere naturală (3, 5, 7 mm). 3 piepteni incluşi pentru fire de păr corporal de diferite lungimi. Ataşează pieptenii pe sistemul de bărbierit, pentru a tunde firele de păr la lungimi fixe de 3 mm, 5 mm sau 7 mm. Poţi utiliza sistemul de bărbierit fără piepteni, pentru un bărbierit mai precis. Pentru firele de păr mai groase, se recomandă o pre-tundere cu piepteni ficşi.

Mânerul foarte lung permite accesul mai uşor pe spate. Elimină părul de pe spate într-un mod convenabil. Acest accesoriu a fost proiectat special pentru îngrijirea convenabilă a spatelui.

60 de minute de utilizare fără fir după o încărcare de 1 oră. Baterie litiu-ion de mare putere pentru utilizare pe tot corpul, cu 60 de minute de utilizare fără fir după o încărcare de 1 oră Ledul pentru baterie indică nivelul de energie, respectiv când bateria este descărcată sau încărcată.

Uşor de curăţat şi utilizat în duş sau în afara acestuia. Asigură un rezultat confortabil şi eficient la duş sau în afara acestuia. Aparatul pentru îngrijire corporală este complet rezistent la apă, aşa că îl poţi clăti pur şi simplu după ce termini. Pentru firele de păr mai lungi, performanţa de tundere poate fi mai bună pe părul uscat.

Mâner ergonomic, pentru control maxim. Mânerul de cauciuc este conceput să asigure o manevrare optimă, chiar şi atunci când este umed, pentru un control mai bun în timpul utilizării în duş sau în afara acestuia.

2 ani garanţie, tensiuni universale, nu este necesară lubrifierea. Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Acestea îţi sunt oferite cu o garanţie internaţională de 2 ani, în normele de tensiune internațională şi nu necesită niciodată lubrifiere.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.