Aparat de bărbierit cu accesorii de aranjare rezistente la apă Philips QS6141/32 [Gama StyleShaver]

COD: QS6141/32
Bucureşti: Stoc magazin

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Creaţi-vă stilul - Definiţi-vă stilul cu StyleShaver de la Philips. La un gest al încheieturii dvs., acest aparat cu două capete pentru aranjarea bărbii şi pentru bărbierit are tot ceea ce vă trebuie pentru a crea orice stil, de la un aspect nebărbierit perfect, la o barbă stilată sau un bărbierit complet.

Citeste descrierea completa
414,99 Lei -37%
mai ieftin cu 155,00 Lei
259,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Maşină de tuns barba/aspect nebărbierit: 12 setări lungime 0,5-10 mm. Cu dispozitivul de tuns integral metalic (32 mm) şi cu pieptenele cu 12 reglaje de lungime vă este uşor să obţineţi exact lungimea dorită a bărbii. Fixaţi setarea perfectă a lungimii cu inelul de reglare. Dispozitivul de tuns metalic durabil, cu margini rotunjite care protejează pielea, garantează o tundere precisă şi egală.

Suprafaţă de ras dublă: rade cu 20% mai rapid ca înainte. Noul aparat de bărbierit cu dublă suprafaţă de ras facilitează bărbieritul în jurul formei bărbii. Dispozitivul de tundere din mijloc prinde firele mai lungi şi mai tari, iar cele 2 suprafeţe de ras flotante le rad perfect pe toate celelalte.

Dispozitiv tuns integral metalic 32 mm sau 15 mm pentru detalii perfecte. Detaşaţi pieptenele reglabil şi dedesubt găsiţi un dispozitiv de tuns integral metalic cu două capete. Folosiţi capătul de 32 mm pentru o tundere de înaltă performanţă şi pe cel de 15 mm pentru lucrul precis, de detaliu în locurile greu accesibile. Vârfurile rotunjite asigură o atingere delicată a pielii. Elementele de tăiere mai fine furnizează un tuns scurt, cu rezultate perfecte - excelent pentru micile detalii sau pentru locuri ca cel de sub nas şi din jurul gurii.

Vă permite să radeţi umed şi uscat. Pentru o protejare suplimentară a pielii şi rezultate optime de bărbierire, utilizaţi-l împreună cu gel umed sau spumă, iar pentru comoditate, utilizaţi-l uscat. Când terminaţi, nu trebuie decât să clătiţi produsul la robinet pentru a-l curăţa.

75 min de utilizare fără fir după 4 ore de încărcare. Bateria litiu ion asigură peste 75 de minute de utilizare fără fir şi se încarcă complet în doar 4 ore.

Setări de lungime uşor de selectat şi sigure. Rotiţa de reglare face uşoară reglarea pieptenelui pe 12 setări de lungime. Setările oferă precizie maximă, în trepte de 0,5 mm pentru lungimile mai mici, pentru a defini exact stilul pe care îl doriţi, între barba scurtă crescută de dimineaţa până sera şi barba de 3 zile. Totodată, pentru bărbile mai lungi, acesta oferă exact lungimile pe care le doriţi, în trepte de 1 mm.

Indică starea acumulatorului. Ledul aprins continuu indică un acumulator încărcat, iar când este intermitent portocaliu vă mai rămân circa 10 minute de utilizare.

Suport pliant pentru încărcare şi depozitare comodă. Suportul de încărcare pliant vă oferă comoditate acasă şi flexibilitate în călătorii.

2 ani garanţie, tensiune universală, nu este necesară lubrifiere. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea vin cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală şi nu necesită lubrifiere.

Maşina de tuns mai ascuţită taie părul mai eficient. Dispozitivul de tuns integral metalic are tăişuri mai ascuţite în scopul unei performanţe de tăiere optime. Dispozitivul de tuns pentru detalii este special conceput să ofere o tundere mai scurtă, chiar şi în locurile în care este cel mai greu de ajuns.

Pieptenele pentru barbă asigură o tundere perfect uniformă. Designul acestui pieptene pentru barbă vă oferă mai mult control, permiţându-vă să vă tundeţi întotdeauna uniform barba.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului