produse

Aparat de bărbierit electric Philips Shaver 1000 S1332/41, Uz Dry, Cu~fără fir, NiMH (uz 45min,reînc. 1h), PopUp Trimmer, Complet lavabil, Lamele PowerCut, Impermeabil IPX7, Shiny Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: S1332/41
EAN: 8710103910978
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 0,37kg
L: 19,00cm
l: 13,80cm
Î:7,20cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Capete de bărbierit Philips SH30/50 pentru gamele Star Wars 3700, Shaver 3000 și Shaver 1000
94,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Lamele PowerCut sunt create pentru un bărbierit mereu precis. Bucură-te de rezultatele aşteptate cu lamele cu ascuţire automată care sunt concepute cu precizie pentru un bărbierit precis şi confortabil.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară. Curăţă aparatul de bărbierit cu uşurinţă. Printr-o simplă atingere a unui buton, deschide capul aparatului de bărbierit şi clăteşte-l cu apă.

Utilizare cu şi fără fir. Bărbiereşte-te exact când vrei cu aparatul de bărbierit care este gata când eşti şi tu. Utilizează-l fără fir sau conectează-l la priză când bateria este descărcată.

Capetele 4D flexibile urmează contururile feţei pentru un bărbierit precis. Bucură-te de un bărbierit precis şi comod cu capetele care se curbează şi se deplasează în 4 direcţii. Capul se adaptează la contururile feţei, asigurând un contact delicat cu pielea, fără multă presiune.

45 de minute de bărbierit fără fir după o încărcare de 1 oră. Bărbiereşte-te fără fir timp de până la 45 de minute după 1 oră de încărcare. Sau bărbiereşte-te cu cablul de alimentare conectat la priză atunci când bateria este descărcată.

Indicator pentru baterie cu 1 nivel pentru a obţine performanţa maximă de la aparatul de bărbierit. Utilizează indicatorul intuitiv pentru a vedea când nivelul bateriei este scăzut, când bateria este descărcată sau încărcată complet.

O încărcare rapidă în 5 minute îţi oferă suficientă energie pentru 1 bărbierit complet. Eşti în grabă? Conectează aparatul de bărbierit timp de 5 minute şi beneficiezi de putere suficientă pentru 1 bărbierit complet.

Cele 27 de lame cu ascuţire automată asigură un bărbierit mereu precis. Obţine de fiecare dată un bărbierit precis cu cele 27 de lame cu ascuţire automată, concepute cu precizie.

Lamă de tuns pop-up pentru mustaţă şi perciuni. Finisează-ţi aspectul cu accesoriul de tuns încorporat. Este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi tunderea perciunilor.

Mâner ergonomic pentru manevrare comodă. Manevrează-ţi cu încredere aparatul de bărbierit graţie designului ergonomic, care îţi oferă o prindere sigură în timp ce te bărbiereşti.

Grad de rezistenţă la apă IPX7 pentru curăţare uşoară. Curăţă cu uşurinţă la robinet aparatul de bărbierit rezistent la apă IPX7. Clasificarea IPX7 înseamnă că aparatul de bărbierit poate fi scufundat în apă la o adâncime de 1 metru, timp de până la 30 de minute.

Capacul de protecţie menţine capul de bărbierit curat când nu este utilizat. Păstrează capul de bărbierit curat şi protejat când nu este utilizat sau când călătoreşti.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.