Aparat electric de bărbierit uscat Philips S1231/41 [Gama 1000]

COD: S1231/41
Bucureşti: Stoc magazin

Fabricat în*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Bărbierit precis, fără probleme. Aparatul de bărbierit Philips seria 1000 îţi oferă un bărbierit uşor şi comod la un preţ accesibil, având lame PowerCut cu ascuţire automată şi fiind complet lavabil.

Citeste descrierea completa
216,99 Lei -22%
mai ieftin cu 47,00 Lei
169,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Lamele PowerCut sunt create pentru un bărbierit mereu precis. Bucură-te de rezultatele aşteptate cu lamele cu ascuţire automată care sunt concepute cu precizie pentru un bărbierit precis şi confortabil.

Capetele 4D flexibile urmează contururile feţei pentru un bărbierit precis. Bucură-te de un bărbierit precis şi comod cu capetele care se curbează şi se deplasează în 4 direcţii. Capul se adaptează la contururile feţei, asigurând un contact delicat cu pielea, fără multă presiune.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară. Curăţă aparatul de bărbierit cu uşurinţă. Printr-o simplă atingere a unui buton, deschide capul aparatului de bărbierit şi clăteşte-l cu apă.

Utilizare cu şi fără fir. Bărbiereşte-te exact când vrei cu aparatul de bărbierit care este gata când eşti şi tu. Utilizează-l fără fir sau conectează-l la priză când bateria este descărcată.

Indicator pentru baterie cu 1 nivel pentru a obţine performanţa maximă de la aparatul de bărbierit. Utilizează indicatorul intuitiv pentru a vedea când nivelul bateriei este scăzut, când bateria este descărcată sau încărcată complet.

40 de minute de utilizare fără fir după o încărcare de 8 ore. Bărbiereşte-te fără fir timp de până la 40 de minute după 8 ore de încărcare. Sau bărbiereşte-te cu cablul de alimentare conectat la priză atunci când bateria este descărcată.

Cele 27 de lame cu ascuţire automată asigură un bărbierit mereu precis. Obţine de fiecare dată un bărbierit precis cu cele 27 de lame cu ascuţire automată, concepute cu precizie.

Lamă de tuns pop-up pentru mustaţă şi perciuni. Finisează-ţi aspectul cu accesoriul de tuns încorporat. Este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi tunderea perciunilor.

Mâner ergonomic pentru manevrare comodă. Manevrează-ţi cu încredere aparatul de bărbierit graţie designului ergonomic, care îţi oferă o prindere sigură în timp ce te bărbiereşti.

Grad de rezistenţă la apă IPX7 pentru curăţare uşoară. Curăţă cu uşurinţă la robinet aparatul de bărbierit rezistent la apă IPX7. Clasificarea IPX7 înseamnă că aparatul de bărbierit poate fi scufundat în apă la o adâncime de 1 metru, timp de până la 30 de minute.

Capacul de protecţie menţine capul de bărbierit curat când nu este utilizat. Păstrează capul de bărbierit curat şi protejat când nu este utilizat sau când călătoreşti.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului