Aparat electric bărbierit umed/uscat Philips S3233/52 [Gama 3000]

COD: S3233/52
Stoc furnizor

Fabricat în*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Bărbierit precis, confort sporit. Aparatul de bărbierit Philips seria 3000 îţi oferă un bărbierit comod şi confortabil. Capetele 5D pivotante şi flexibile, sistemul de lame PowerCut şi utilizarea umedă sau uscată oferă un rezultat curat şi confortabil.

Citeste descrierea completa
377,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Capetele 5D pivotante şi flexibile urmează contururile pentru un bărbierit comod. Bucură-te de un bărbierit precis care urmează contururile feţei cu mişcări oscilante, flexibile şi pivotante, în 5 direcţii. Capul de bărbierit intră în contact cu faţa ta la unghiul optim şi se adaptează la contururile feţei şi ale gâtului, creând un contact delicat cu pielea.

Lamele PowerCut sunt create pentru un bărbierit mereu precis. Bucură-te de rezultatele aşteptate cu lamele cu ascuţire automată care sunt concepute cu precizie pentru un bărbierit precis şi confortabil.

Umed sau uscat pentru bărbierit uscat comod sau umed reconfortant. Obţine un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed reconfortant cu gel sau spumă, chiar şi la duş.

60 de minute de bărbierit fără fir după o încărcare de 1 oră. Bărbiereşte-te până la 60 de minute după o încărcare de 1 oră. Aparatul de bărbierit nu poate fi utilizat în timp ce se încarcă.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară. Curăţă aparatul de bărbierit cu uşurinţă. Printr-o simplă atingere a unui buton, deschide capul aparatului de bărbierit şi clăteşte-l cu apă.

Indicator pentru baterie cu 3 niveluri pentru a obţine performanţa maximă de la aparatul de bărbierit. Utilizează indicatorul intuitiv pentru a vedea capacitatea rămasă a bateriei pe 3 niveluri. De asemenea, vei putea vedea cu uşurinţă şi când bateria este descărcată, se încarcă sau este în proces de încărcare rapidă.

O încărcare rapidă în 5 minute îţi oferă suficientă energie pentru 1 bărbierit complet. Eşti în grabă? Conectează aparatul de bărbierit timp de 5 minute şi beneficiezi de putere suficientă pentru 1 bărbierit complet.

Cele 27 de lame cu ascuţire automată asigură un bărbierit mereu precis. Obţine de fiecare dată un bărbierit precis cu cele 27 de lame cu ascuţire automată, concepute cu precizie.

Lamă de tuns pop-up pentru mustaţă şi perciuni. Finisează-ţi aspectul cu accesoriul de tuns încorporat. Este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi tunderea perciunilor.

Mâner ergonomic pentru manevrare comodă. Manevrează-ţi cu încredere aparatul de bărbierit graţie designului ergonomic, care îţi oferă o prindere sigură în timp ce te bărbiereşti.

Mâner din cauciuc pentru manevrare comodă, antialunecare. Manevrează-ţi cu precizie şi confortabil aparatul de bărbierit graţie mânerului ergonomic din cauciuc, rezistent la alunecare, care facilitează prinderea fermă chiar şi când este ud.

Husă de călătorie pentru depozitare comodă acasă sau în deplasare. Depozitează-ţi aparatul de bărbierit acasă sau în deplasare în husa comodă de călătorie.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului