produse

Aparat de ras BRAUN 9390CC, Gama 9, cu stație de curățare și încărcare și trusă de voiaj de piele, argintiu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81662394
EAN: 4210201195610
Date brute
G: 4,02kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

5 elemente pentru bărbierit sincronizate. Taie chiar și părul care stă lipit de piele. Taie firele de păr care cresc în direcții diferite. Protejează pielea la fiecare trecere. 2x OptiFoil™- ajunge chiar și la ultimul fir de păr pentru un bărbierit perfect. Cap 10D flexibil.

Cap 10D flexibil. Elemente flexibile de tăiere independente montate pe un cap pivotant pe 10 direcții cu: Sistem MicroMotion combinat cu Sistem MacroMotion pentru o adaptabilitate facială maximă, oferindu-ți un contact mai îndelungat cu pielea pentru un bărbierit mai minuțios.

Cip avansat de 32 de biți. Ajustează puterea aparatului de ras la barba ta pentru a bărbieri chiar și cea mai densă barbă în mod eficient.

Tehnologie SyncroSonic™ cu 40.000 de acțiuni de tăiere pe minut. Îmbunătățit cu tehnologia Sonic. Tehnologia SyncroSonic™ patentată de Braun analizează și se adaptează bărbii. Îi verifică densitatea de 160 de ori pe minut. Oferă un plus de putere exact acolo unde este cea mai mare nevoie

Aparat de tuns cu înveliș de titan. Titanul este un metal extrem de durabil și are o rezistență foarte mare la coroziune. În plus, are și un aspect deosebit. De aceea, Braun îl folosește pentru învelișul aparatului de tuns.

Afișaj Pro. Un afișaj care conține toate informațiile necesare pentru a-ți păstra aparatul de ras nou nouț. Sistem Pro de curățare și încărcare.

Un aparat de ras ca nou în fiecare zi. Staţia de curăţare şi încărcare selectează automat programul de curăţare, curăţă igienic, lubrifiază, usucă și încarcă aparatul de ras prin simpla atingere a unui buton.

Accesoriu pentru tuns efficient. Dispozitivul integrat pentru tuns delicat și de precizie poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare a capului de precizie. Sistemul ușor de accesat de blocare a capului de precizie blochează capul complet flexibil de ras în cinci poziții pentru a asigura o precizie mai mare a bărbieritului. Acest lucru este deosebit de util atunci când te bărbierești în zonele greu accesibile, cum ar fi zona de sub mandibulă sau de sub nas.

Baterie Li-Ion+. Cea mai avansată baterie Li-lon a noatră. Acum durează mai mult cu 20%. O singură încărcare – o lună de bărbierit.* Încărcare rapidă pentru un singur bărbierit în doar 5 minute.

Sistem de utilizare în mediul umed și uscat. Bărbierește-te într-un mediu uscat sau folosește apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

100% rezistent la apă. Curăță aparatul de ras cu ușurință sub apă.

Adaptare automată a tensiunii. Aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100 V si 240 V. Practic, functionează în orice tară din lume.

Continut cutie: aparat de ras Series 9 argintiu, stație de curățare și încărcare, Smart plug, trusă de voiaj din piele, perie de curățare. 

* Noul S9 vs modelul anterior S9.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Suflet Alina

27 Jun 2020

aparaat ras braun 9390cc

Achizitie verificata

Comunicare exemplară cu magazinul, detalii, transparent și promptitudine la standarde înalte. Mulțumesc de interes.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.