Aparat de ras Braun 9340S, Gama 9 pentru utilizarea în mediul umed şi uscat cu suport de alimentare, negru

COD: 81666378
Bucureşti: Ultimul în stoc

Fabricat în*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Braun Series 9 este cel mai eficient aparat electric de ras din lume. Cele 5 elemente de bărbierit captează mai multe fire de păr cu o singură trecere pentru un bărbierit perfect. Acest aparat de ras cu sită vă oferă un bărbierit mai ferm și delicat fără compromisuri. Aparatul de ras electric alunecă pe piele și este potrivit pentru utilizarea în mediul umed şi uscat. Poți acum să te bărbierești fără fir pentru mai mult timp (60 min) cu 20% mai multă baterie decât modelul anterior Series 9. Include Afișaj Pro cu meniu performant. Toate aparatele Series 9 sunt fabricate în Germania cu măiestrie premium.

Citeste descrierea completa
1.869,99 Lei -33%
mai ieftin cu 620,00 Lei
1.249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

5 elemente pentru bărbierit sincronizate. Taie chiar și părul care stă lipit de piele. Taie firele de păr care cresc în direcții diferite. Protejează pielea la fiecare trecere. 2x OptiFoil™- ajunge chiar și la ultimul fir de păr pentru un bărbierit perfect.

Cap 10D flexibil. Elemente flexibile de tăiere independente montate pe un cap pivotant pe 10 direcții cu: Sistem MicroMotion combinat cu Sistem MacroMotion pentru o adaptabilitate facială maximă, oferindu-ți un contact mai îndelungat cu pielea pentru un bărbierit mai minuțios.

Cip avansat de 32 de biți. Ajustează puterea aparatului de ras la barba ta pentru a bărbieri chiar și cea mai densă barbă în mod eficient.

Tehnologie SyncroSonic™ cu 40.000 de acțiuni de tăiere pe minut. Îmbunătățit cu tehnologia Sonic. Tehnologia SyncroSonic™ patentată de Braun analizează și se adaptează bărbii. Îi verifică densitatea de 160 de ori pe minut. Oferă un plus de putere exact acolo unde este cea mai mare nevoie. 

Aparat de tuns cu înveliș de titan. Titanul este un metal extrem de durabil și are o rezistență foarte mare la coroziune. În plus, are și un aspect deosebit. De aceea, Braun îl folosește pentru învelișul aparatului de tuns.

Afișaj Pro. Un afișaj care conține toate informațiile necesare pentru a-ți păstra aparatul de ras nou nouț.

Accesoriu pentru tuns efficient. Dispozitivul integrat pentru tuns delicat și de precizie poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare a capului de precizie. Sistemul ușor de accesat de blocare a capului de precizie blochează capul complet flexibil de ras în cinci poziții pentru a asigura o precizie mai mare a bărbieritului. Acest lucru este deosebit de util atunci când te bărbierești în zonele greu accesibile, cum ar fi zona de sub mandibulă sau de sub nas.

Baterie Li-Ion+. Cea mai avansată baterie Li-lon a noatră. Acum durează mai mult cu 20%. O singură încărcare – o lună de bărbierit.* Încărcare rapidă pentru un singur bărbierit în doar 5 minute.

Sistem de utilizare în mediul umed și uscat. Bărbierește-te într-un mediu uscat sau folosește apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

100% rezistent la apă. Curăță aparatul de ras cu ușurință sub apă.

Adaptare automată a tensiunii. Aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100 V si 240 V. Practic, functionează în orice tară din lume.

Continut cutie: aparat de ras Series 9 negru, suport de alimentare, Smart plug, trusă de voiaj rigidă din material textil. 

* Noul S9 vs modelul anterior S9.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului