Aparat de ras Braun 8330S, Gama 8, pentru utilizarea în mediul umed şi uscat

COD: 81666117
Bucureşti: Stoc limitat

Fabricat în*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Aparatul de ras Braun Series 8 oferă confort pielii şi barbieritului. Capul de precizie tunde părul chiar şi în zonele cele mai dificile, pentru rezultate finale impecabile. Tehnologia Sonic emite micro-vibraţii, astfel încat capul aparatului de ras să alunece pe piele în timpul bărbieritului. Acest aparat de ras este potrivit pentru barbierit chiar şi sub apă.

Citeste descrierea completa
1.629,99 Lei -29%
mai ieftin cu 480,00 Lei
1.149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 martie - 30 iunie 2020 unul dintre produsele de îngrijire Braun evidențiate și dacă nu ești pe depllin mulțumit/mulțumită, returnează-l fără niciun fel de condiție sau costuri suplimentare!
https://www.braun.ro/ro-ro/promotions/money-back-guarantee

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

4 elemente pentru bărbierit sincronizate. Trimmer specializat - taie chiar și părul care stă lipit de piele. Protejează pielea la fiecare trecere. 2x OptiFoil™- ajunge chiar și la ultimul fir de păr pentru un bărbierit perfect.

Cap 8D flexibil. Elemente flexibile de tăiere independente montate pe un cap pivotant pe 8 direcții. Cu site si trimmer individuale mobile, montate pe un cap pivotant.

Cip avansat de 32 de biți. Ajustează puterea aparatului de ras la barba ta pentru a bărbieri chiar și cea mai densă barbă în mod eficient.

Tehnologie SyncroSonic™ cu 30.000 de acțiuni de tăiere pe minut. Îmbunătățit cu tehnologia Sonic. Tehnologia SyncroSonic™ patentată de Braun analizează și se adaptează bărbii. Oferă un plus de putere exact acolo unde este cea mai mare nevoie. 

Ecran LED. Toate informațiile dintr-o singură privire: afișajul LED precis afișează starea bateriei, starea igienei și indicatorul de blocare a călătoriei.

Accesoriu pentru tuns efficient. Dispozitivul integrat pentru tuns delicat și de precizie poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare a capului de precizie. Sistemul ușor de accesat de blocare a capului de precizie blochează capul complet flexibil de ras în cinci poziții pentru a asigura o precizie mai mare a bărbieritului. Acest lucru este deosebit de util atunci când te bărbierești în zonele greu accesibile, cum ar fi zona de sub mandibulă sau de sub nas.

Baterie Li-Ion+. Cea mai avansată baterie Li-lon a noatră. Acum durează mai mult cu 20%. O singură încărcare – o lună de bărbierit.* Încărcare rapidă pentru un singur bărbierit în doar 5 minute.

Sistem de utilizare în mediul umed și uscat. Bărbierește-te într-un mediu uscat sau folosește apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

100% rezistent la apă. Curăță aparatul de ras cu ușurință sub apă.

Adaptare automată a tensiunii. Aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100 V si 240 V. Practic, functionează în orice tară din lume.

Continut cutie: aparat de ras Series 8 argintiu, Smart plug, trusă de voiaj rigidă din material textil, perie de curățare. 

* Noul S8 vs modelul anterior S7.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului