produse

Aparat de ras BRAUN 300s, Rezistent la apă, Autonomie 20 min (Roșu)

COD: 81569932
Stoc furnizor
339,99 Lei -22%
mai ieftin cu 75,00 Lei
264,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 mai - 30 iunie 2021 unul dintre produsele de îngrijire Braun evidențiate și dacă nu ești pe depllin mulțumit/mulțumită, returnează-l fără niciun fel de condiție sau costuri suplimentare!
https://www.braun.ro/ro-ro/promotions/money-back-guarantee

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

Sistem de tăiere cu acțiune triplă. Lamele duble și un dispozitiv de tunuri pentru păr mediu rad progresiv. Împreună, acestea taie firele de părți lungi și scurte la fiecare acționare, pentru bărbați eficient chiar barba de 3 zile.

2x SensoFoil. Proiectat special pentru a oferi un bărbierit fin și o fără a delicat asupra pielii. Dispozitiv de tuns pentru părul mediu Taie cu ușurință chiar și părul mai lung și mai dificil.

100% rezistent la apă. Braun Series 3 este certificat IPX7 și poate fi scufundat în apă la o adâncime de 5 metri fără nicio problemă. Aceasta înseamnă că îl poți clăti sub jetul de apă pentru o curățare rapidă. Afișaj cu LED-uri Pentru starea de descărcare sau nivel baterii.

2 baterii puternice Ni-MH reîncărcabile. Aparatele de ras Series 3 ProSkin sunt reîncărcabile. Durată de funcționare / încărcare Se încarcă complet într-o oră și are o autonomie de 20 de minute. O alimentare rapidă de 5 minute oferă suficient de energie pentru un bărbierit.

Adaptare automată a tensiunii. Cablul Smart Plug este însoțit de o funcție de reglare automată a tensiunii în intervalul 100 - 240V, astfel că poți folosi aparatul de ras Braun atunci când călătorești în orice zonă a lumii

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)