produse

Aparat de ras BRAUN 300s, Rezistent la apă, Autonomie 20 min (Roșu)

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81569932
EAN: 4210201163343

Descriere

Sistem de tăiere cu acțiune triplă. Lamele duble și un dispozitiv de tunuri pentru păr mediu rad progresiv. Împreună, acestea taie firele de părți lungi și scurte la fiecare acționare, pentru bărbați eficient chiar barba de 3 zile.

2x SensoFoil. Proiectat special pentru a oferi un bărbierit fin și o fără a delicat asupra pielii. Dispozitiv de tuns pentru părul mediu Taie cu ușurință chiar și părul mai lung și mai dificil.

100% rezistent la apă. Braun Series 3 este certificat IPX7 și poate fi scufundat în apă la o adâncime de 5 metri fără nicio problemă. Aceasta înseamnă că îl poți clăti sub jetul de apă pentru o curățare rapidă. Afișaj cu LED-uri Pentru starea de descărcare sau nivel baterii.

2 baterii puternice Ni-MH reîncărcabile. Aparatele de ras Series 3 ProSkin sunt reîncărcabile. Durată de funcționare / încărcare Se încarcă complet într-o oră și are o autonomie de 20 de minute. O alimentare rapidă de 5 minute oferă suficient de energie pentru un bărbierit.

Adaptare automată a tensiunii. Cablul Smart Plug este însoțit de o funcție de reglare automată a tensiunii în intervalul 100 - 240V, astfel că poți folosi aparatul de ras Braun atunci când călătorești în orice zonă a lumii

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.