produse

Aparat de bărbierit electric Philips Shaver 7000 S7930/16

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: S7930/16
EAN: 8710103893707
Lansat în: Q2 2019
Date brute
G: 0,51kg
L: 23,00cm
l: 16,00cm
Î:8,00cm

Descriere

Inele SkinGlide cu microsfere pentru alunecare mai lină. Bucură-te de o alunecare lină cu tehnologia avansată cu microsfere de la Philips. Inspirate de principiile de alunecare din aerodinamică, inelele aparatului de bărbierit sunt acoperite cu mii de sfere micuţe, asemănătoare sticlei, pentru confort maxim al pielii.

Lamele GentlePrecision taie cu precizie chiar şi pe pielea sensibilă. Obţine un bărbierit precis chiar şi pe pielea sensibilă, datorită lamelor ranforsate, de înaltă precizie. Marginile lamelor sunt concepute pentru a tăia precis părul, fără a trage şi cu mai puţine treceri repetate, chiar şi în cazul unei bărbi de 3 zile.

Senzor de adaptare la barbă pentru bărbierit eficient, chiar şi în zonele dese. Bărbiereşte eficient chiar şi zonele dese ale bărbii. Aparatul de bărbierit detectează densitatea bărbii şi reglează automat puterea după cum este necesar.

Planul personal de bărbierire abordează problemele specifice ale pielii tale. Obţine sfaturi pentru a rezolva problemele specifice ale pielii tale, indiferent că este vorba de roşeaţă, iritare după ras sau creşterea firelor sub piele. Planul este creat în colaborare cu dermatologi şi oferă sfaturi privind rutina şi tehnica ta de bărbierit prin aplicaţia GroomTribe conectată. După fiecare bărbierit, aplicaţia îţi monitorizează progresul şi adaptează sfaturile pentru cele mai bune rezultate pe piele.

Capetele flexibile în mai multe direcţii urmează liniile feţei cu cel mai redus nivel de presiune. Urmează delicat contururile feţei şi ale gâtului folosind capetele aparatului de bărbierit care se flexează uşor de-a lungul fiecărei linii. Este necesară mai puţină presiune pentru a te bărbieri cu precizie, astfel că disconfortul pielii este redus la minimum.

Setări de bărbierit delicat, personalizate pentru piele ta. Bărbiereşte cu setarea de viteză recomandată, personalizată pentru pielea ta, sau alege-ţi propria setare din aplicaţia GroomTribe conectată. Opţiunile includ bărbierit normal, delicat şi extrem de delicat.

Aquatec oferă un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed revigorant. Adaptează-ţi rutina de bărbierit la nevoile proprii. Cu Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed reconfortant. Te poţi bărbieri cu gel sau spumă chiar şi la duş.

Aparat de tuns de precizie SmartClick pentru mustaţă şi perciuni. Finisează-ţi aspectul cu accesoriul de tuns de precizie cu ataşare printr-un clic. Este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi tunderea perciunilor.

50 de minute de bărbierit fără fir la o încărcare completă. Bărbiereşte fără cablu de alimentare timp de 50 de minute la o încărcare completă a bateriei.

1 oră timp încărcare. Încarcă aparatul de bărbierit complet în doar 1 oră cu bateria litiu-ion puternică şi eficientă energetică.

O încărcare rapidă în 5 minute îţi oferă suficientă energie pentru 1 bărbierit complet. Eşti în grabă? Conectează aparatul de bărbierit timp de 5 minute şi beneficiezi de putere suficientă pentru 1 bărbierit complet.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Lazăr Gabriel

11 Jan 2020

Serviciu foarte rapid

Achizitie verificata

Am fost surprins de rapiditatea cu care am primit comanda. Aparatul de ras este foarte util, folosesc marca de multă vreme și sunt foarte mulțumit.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.