Aparat de bărbierit electric umed și uscat Philips S6680/26 [Gama Shaver 6000]

COD: S6680/26
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Vineri 30 Oct. - Luni 2 Nov.

Fabricat în*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
764,99 Lei -25%
mai ieftin cu 195,00 Lei
569,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2020 unul dintre produsele de îngrijire Philips evidențiate și dacă nu sunteți pe deplin mulțumit/mulțumită, aveți drept de retur 90 de zile, conform cu termenii și condițiile din regulamentul oficial.

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Lamele MultiPrecision taie eficient chiar şi în cazul unei bărbi scurte. Obţine un bărbierit rapid şi precis. Lamele MultiPrecision ridică atât firele lungi, cât şi pe cele scurte pentru a le tăia – eliminând aspectul nebărbierit – în doar câteva mişcări.

Înveliş antifrecare pentru bărbierit fin, fără efort. Stratul special aplicat pe inelele de bărbierire este conceput să reducă frecarea pe piele, oferind un bărbierit fin, fără efort, care reduce la minimum iritarea pielii.

Urmare a conturului în 5 direcţii pentru bărbierit confortabil. Capetele flexibile în 5 direcţii cu 5 mişcări independente urmează contururile feţei şi permit aparatului de bărbierit să alunece confortabil şi cu rezistenţă minimă pe piele.

O setare mai delicată a vitezei de rotaţie pentru confort îmbunătăţit al pielii. Selectează setarea de protecţie suplimentară pentru o viteză de rotaţie mai delicată, proiectată pentru a-ţi oferi confort îmbunătăţit al pielii.

Sistemul de protecţie a pielii alunecă lin pentru a-ţi proteja pielea. Bărbiereşte-te cu precizie, fără ciupituri şi tăieturi. Sistemul de protecţie a pielii alunecă lin pe piele graţie profilului rotunjit al capului, menţinându-ţi pielea protejată.

Aquatec oferă un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed revigorant. Adaptează-ţi rutina de bărbierit la nevoile proprii. Cu Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed reconfortant. Te poţi bărbieri cu gel sau spumă chiar şi la duş.

1 oră timp încărcare. Încarcă aparatul de bărbierit complet în doar 1 oră cu bateria litiu-ion puternică şi eficientă energetică.

60 de minute de bărbierit fără fir la o încărcare completă. Bărbiereşte fără cablu de alimentare timp de 60 de minute la o încărcare completă a bateriei.

Aparatul de bărbierit poate fi clătit uşor la robinet. Doar deschide capul aparatului de bărbierit pentru a-l clăti complet sub robinet.

Afişaj LED cu pictograme pentru utilizarea intuitivă a aparatului. Afişajul intuitiv îţi oferă informaţiile relevante, ceea ce îţi permite să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul de bărbierit: - Indicator pentru baterie cu 3 niveluri - Indicator pentru curăţare - Indicator pentru baterie descărcată - Indicator luminos pentru înlocuirea capetelor de bărbierit - Indicator de blocare pentru transport.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară. Doar deschizi capul şi clăteşti bine la robinet.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului