Aparat de bărbierit electric umed şi uscat Philips S5589/38 [Gama 5000]

COD: S5589/38
În curând

Fabricat în*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Performanţă impresionantă la fiecare trecere. Cu până la 90.000 de acţiuni de tăiere pe minut, lamele SteelPrecision bărbieresc precis, tăind mai multe fire de păr la o trecere**. Cele 45 de lame de înaltă performanţă dispun de ascuţire automată şi sunt produse în Europa.

Citeste descrierea completa
799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Îţi ajustează barba, pentru bărbierit fără efort. Senzorul inteligent pentru părul facial măsoară densitatea părului de 125 de ori pe secundă. Tehnologia adaptează automat puterea de tăiere, pentru bărbierit delicat şi fără efort.

Capetele flexibile îţi urmăresc conturul facial. Capetele complet flexibile se rotesc la 360° pentru a-ţi urmări conturul facial. Experimentează contactul optim cu pielea, pentru un bărbierit minuţios şi confortabil.

Proiectat pentru precizie şi eficienţă în tăiere. Noua formă a capetelor de bărbierit este proiectată pentru precizie. Suprafaţa este îmbunătăţită cu canale de ghidare a părului, concepute pentru a muta firele de păr într-o poziţie de tăiere eficientă.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară. Curăţă aparatul de bărbierit cu uşurinţă. Printr-o simplă atingere a unui buton, deschide capul aparatului de bărbierit şi clăteşte-l cu apă.

Bărbierit umed, uscat şi chiar sub duş. Adaptează-ţi rutina de bărbierit la nevoile proprii. Cu funcţia umed şi uscat, poţi alege un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed reconfortant. Te poţi bărbieri cu gel sau cu spumă chiar şi la duş.

Lamă de tuns pop-up de precizie integrată în mâner. Desăvârşeşte-ţi stilul utilizând lama de tuns pop-up de precizie a aparatului de bărbierit. Integrată în corpul aparatului de bărbierit, aceasta reprezintă modul perfect pentru a-ţi îngriji mustaţa şi pentru a-ţi tunde perciunii. Accesoriu de aranjare a bărbii, cu 5 setări de lungime. Experimentează versatilitatea aparatului tău de bărbierit, cu accesoriul de aranjare a bărbii. Alege din 5 setări de lungime pentru a crea orice, de la un aspect nebărbierit perfect la o barbă scurtă, tunsă îngrijit. Sau foloseşte accesoriul de aranjare pentru o tundere prealabilă înainte de bărbierit.

Până la 60 de minute de bărbierit fără fir la o încărcare completă. Bărbiereşte-te fără cablu de alimentare timp de până la 60 de minute la o încărcare completă a bateriei.

Timp de încărcare de 1 oră şi încărcare rapidă în 5 minute. Încarcă aparatul de bărbierit complet în doar 1 oră cu bateria litiu-ion puternică şi eficientă energetic. Eşti în grabă? Conectează aparatul de bărbierit timp de 5 minute şi beneficiezi de putere suficientă pentru 1 bărbierit complet.

Aparatul de bărbierit se livrează cu paşaport Eco. La Philips, promovăm sustenabilitatea în toate aspectele aferente procesului de creare a produselor. Unitatea noastră de producţie a lamelor utilizează electricitate 100% regenerabilă, iar ambalajele noastre sunt realizate din materiale reciclate. Toate aparatele de bărbierit se livrează cu un paşaport Eco.

Afişaj LED cu pictograme pentru utilizarea intuitivă a aparatului. Afişajul intuitiv oferă informaţii relevante, permiţându-ţi să obţii o experienţă optimă de la aparatul de bărbierit. Această interfaţă include: indicator cu 3 niveluri cu privire la starea de încărcare a bateriei, sfaturi pentru curăţare şi indicator de blocare pentru transport.

Accesorii: lamă de tuns pop-up integrată, accesoriu de aranjare a bărbii, perie de curăţat, suport de încărcare, toc de transport.

*Testat faţă de Philips Seria 3000.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului