Aparat de bărbierit electric umed și uscat Philips AT750/16 [Gama AquaTouch]

COD: AT750/16
Stoc epuizat

Protecţie excepţională a pielii, bărbierit lin - Etanşarea Aquatec a aparatului de bărbierit de la Philips asigură un bărbierit uscat, confortabil şi un bărbierit umed plin de prospeţime. Pentru utilizarea umedă folosiţi gel sau spumă de ras pentru confortul pielii. Bucuraţi-vă acum de un bărbierit plin de prospeţime, fără a vă face griji legate de deteriorarea pielii.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Accesorii

199,90 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Optimizat pentru utilizarea cu gel sau spumă, pentru un confort îmbunătăţit al pielii. Etanşare Aquatec pentru bărbierit uscat confortabil şi bărbierit umed care reîmprospătează. Optimizat pentru utilizarea cu gel sau spumă de bărbierit, pentru confort îmbunătăţit al pielii, chiar şi la duş.

Alunecă uşor peste curbele feţei. Capetele de protecţie rotunjite, cu nivel redus de frecare, se ajustează pe curbele feţei tale, pentru a limita rănirea pielii.

Pentru un bărbierit precis şi confortabil. Pentru un bărbierit precis, sistemul de lame duble, integrat în aparatul electric de ras Philips, ridică firele de păr pentru un bărbierit de precizie şi confortabil.

Aparat de ras lavabil cu sistem QuickRinse. Cu sistemul QuickRinse, pentru curăţare sub jet de apă, poate fi utilizat la duş.

Bărbierire fără fir de peste 40 minute, într-o singură încărcare. Bărbierire fără cablu de peste 40 de minute pentru 14 bărbieriri. Este încărcat complet în 8 ore, aşadar este întotdeauna pregătit odată cu tine.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului