Aparat de bărbierit electric umed și uscat Braun 7855s

COD: 81576275
Bucureşti: Ultimul în stoc

Aparatul de ras Braun Series 7 conține tehnologia Sonic pentru a analiza și a se adapta bărbii tale. Patru elemente pentru bărbierit captează mai mult păr la fiecare trecere pentru a oferi un bărbierit fin, confortabil și fără compromisuri.

Citeste descrierea completa
1.629,99 Lei -29%
mai ieftin cu 480,00 Lei
1.149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 martie - 30 iunie 2020 unul dintre produsele de îngrijire Braun evidențiate și dacă nu ești pe depllin mulțumit/mulțumită, returnează-l fără niciun fel de condiție sau costuri suplimentare!
https://www.braun.ro/ro-ro/promotions/money-back-guarantee

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Aparat de ras inteligent. Tehnologia Sonic de la Braun analizează și se adaptează bărbii. Aparatul de ras simte densitatea bărbii și asigură un plus de putere acolo unde este necesar.

Cinci moduri de bărbierit, de la Sensibil la Turbo, pentru a-ți personaliza experiența de bărbierit în funcție de tipul pielii și de preferințe. Butoanele de personalizare te ajută să alegi cu ușurință unul dintre cele 5 moduri de bărbierit, de la sensibil la turbo.

2x Opti-Foil. Pentru o prindere perfectă a firelor de păr și eficiență de durată.

Dispozitiv de tuns ActiveLift. Captează firele de păr de la nivelul pielii din zonele dificile.

Protecție SkinGuard. Netezește pielea pentru o experiență excepțională a bărbieritului.

Sistem de bărbierit 8·D flexibil. Cele 8 capete de ras pivotante flexibile urmăresc chiar și cele mai dificile contururi. Cu site și dispozitiv de tuns care flexează independent, montate pe un cap pivotant cu Micro- și MacroMotion. Se apropie de piele până la 0,05 mm.

Sistem MacroMotion. Capul de ras pivotant la 40° urmărește natural conturul feței pentru a asigura un contact maxim cu pielea.

Sistem MicroMotion. Suspensia individuală a fiecărui element de tăiere urmărește cele mai fine contururi.

Dispozitiv de tuns cu precizie. Dispozitivul integrat pentru tuns de precizie și delicat poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare de precizie MultiHead. Sistemul de blocare de precizie MultiHead de la Braun îți permite să blochezi capul de ras pentru un control maxim în zonele dificile de sub nas sau de sub bărbie.

100% rezistent la apă. Experimentează calitatea tehnologiei premium germane. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apă până la o adâncime de 5 metri, astfel încât le poți clăti cu ușurință sub jet de apă sau poți chiar să le folosești sub duș.

Bărbierit în mediu umed sau uscat. Cu aparatele Series 7 te poți rade într-un mediu uscat sau poți folosi apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

Afișare avansată a stării bateriei și a igienei. Indicare foarte exactă a încărcării, a nivelului bateriei (3 niveluri) și a intervalului de schimbare a sitei.

50 de minute de bărbierit fără fir. Bateria Li-Ion de ultimă generație își păstrează performanța în orice moment și se reîncarcă complet într-o oră. Afișajul premium indică timpul de bărbierit rămas.

Durată de funcționare/încărcare. Se încarcă complet în 1 oră. Funcționează timp de 50 de minute. Bateria Li-Ion de ultimă generație furnizează energie în mod fiabil. O încărcare rapidă de 5 minute este suficientă pentru un bărbierit.

Adaptare automată a tensiunii.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului