produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat Braun 7855s

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81576275
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Aparat de ras inteligent. Tehnologia Sonic de la Braun analizează și se adaptează bărbii. Aparatul de ras simte densitatea bărbii și asigură un plus de putere acolo unde este necesar.

Cinci moduri de bărbierit, de la Sensibil la Turbo, pentru a-ți personaliza experiența de bărbierit în funcție de tipul pielii și de preferințe. Butoanele de personalizare te ajută să alegi cu ușurință unul dintre cele 5 moduri de bărbierit, de la sensibil la turbo.

2x Opti-Foil. Pentru o prindere perfectă a firelor de păr și eficiență de durată.

Dispozitiv de tuns ActiveLift. Captează firele de păr de la nivelul pielii din zonele dificile.

Protecție SkinGuard. Netezește pielea pentru o experiență excepțională a bărbieritului.

Sistem de bărbierit 8·D flexibil. Cele 8 capete de ras pivotante flexibile urmăresc chiar și cele mai dificile contururi. Cu site și dispozitiv de tuns care flexează independent, montate pe un cap pivotant cu Micro- și MacroMotion. Se apropie de piele până la 0,05 mm.

Sistem MacroMotion. Capul de ras pivotant la 40° urmărește natural conturul feței pentru a asigura un contact maxim cu pielea.

Sistem MicroMotion. Suspensia individuală a fiecărui element de tăiere urmărește cele mai fine contururi.

Dispozitiv de tuns cu precizie. Dispozitivul integrat pentru tuns de precizie și delicat poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare de precizie MultiHead. Sistemul de blocare de precizie MultiHead de la Braun îți permite să blochezi capul de ras pentru un control maxim în zonele dificile de sub nas sau de sub bărbie.

100% rezistent la apă. Experimentează calitatea tehnologiei premium germane. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apă până la o adâncime de 5 metri, astfel încât le poți clăti cu ușurință sub jet de apă sau poți chiar să le folosești sub duș.

Bărbierit în mediu umed sau uscat. Cu aparatele Series 7 te poți rade într-un mediu uscat sau poți folosi apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

Afișare avansată a stării bateriei și a igienei. Indicare foarte exactă a încărcării, a nivelului bateriei (3 niveluri) și a intervalului de schimbare a sitei.

50 de minute de bărbierit fără fir. Bateria Li-Ion de ultimă generație își păstrează performanța în orice moment și se reîncarcă complet într-o oră. Afișajul premium indică timpul de bărbierit rămas.

Durată de funcționare/încărcare. Se încarcă complet în 1 oră. Funcționează timp de 50 de minute. Bateria Li-Ion de ultimă generație furnizează energie în mod fiabil. O încărcare rapidă de 5 minute este suficientă pentru un bărbierit.

Adaptare automată a tensiunii.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.