produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat BRAUN 5140s

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81615561
EAN: 4210201175445
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Motor AutoSensing. Îți analizează barba și se adaptează permanent la densitatea acesteia, pentru un bărbierit confortabil și eficient chiar și în cazul bărbilor dese.

Cap 8D confortabil. Un cap de bărbierit flexibil se mișcă în 8 direcții pentru un contact permanent cu pielea, chiar și în zonele dificile.

Sistem MicroMotion. Suspensia individuală a fiecărui element de tăiere urmărește cele mai fine contururi.

Sistem MacroMotion. Capul de ras pivotant urmărește natural conturul feței pentru a asigura un contact maxim cu pielea.

Dispozitiv de tuns cu sistem de ridicare activa. Aparatul de tuns pentru păr mediu taie părul de la nivelul pielii și pe cel care crește în direcții diferite.

2 lame SensoFoilTM. Lamele de bărbierit Braun au 899 de deschideri unice, apropiindu-se de piele până la 0,058 mm și protejându-ți perfect pielea pentru o finețe de durată.

Sistem de utilizare în mediu umed &și uscat. Braun Series 5 este conceput special pentru utilizare în siguranță sub duș și cu spumă sau gel. AsÅel, vei beneficia de o experiență a bărbieritului reconfortantă, fără niciun compromis în ceea ce privește performanțele.

100% rezistent la apă. Braun Series 5 este rezistent la apă până la o adâncime de 5 m, asÅel că îl poți curăța cu ușurință sub jet de apă.

Accesoriu pentru tuns eficient. Un aparat de tuns glisant modelează precis barba și perciunii.

Sistem de blocare MultiHead. Sistemul de blocare MultiHead Braun îți oferă 5 unghiuri reglabile pentru un bărbierit mai confortabil ca niciodată.

Baterie Li-Ion reîncărcabilă puternică. Încărcarea durează numai o oră și bateria va rezista până la 50 de minute. Afișajul bateriei cu 3 niveluri permite controlul deplin al duratei de funcționare.

Adaptare automată a tensiunii.

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.