produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat BRAUN 3010

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81479537
EAN: 4210201112129

Descriere

MicroComb atrage mai multe fire de păr în zona de tăiere, pentru un bărbierit mai rapid.* Noul aparat de ras Braun Series 3 este primul care folosește tehnologia MicroComb. Are două rânduri de caneluri înguste, de aceeași dimensiune, care înconjoară componenta de tuns pentru păr mediu, ce se deplasează independent. Acesta prinde mai multe fire de păr, la fiecare trecere, pentru un bărbierit mai rapid. Diferența față de alte aparate de ras este evidentă, mai ales în cazul bărbii de 3 zile, dificil de tăiat.

*Comparativ cu Series 3, pentru o barbă de 3 zile.

Sistem de tăiere cu acţiune triplă. Lamele duble, alături de componenta integrată pentru tunderea părului mediu ce funcționează independent folosind tehnologia MicroComb, bărbieresc din ce în ce mai aproape de nivelul pielii. Cele 3 sisteme de tăiere sunt dovedite chiar și pentru barba dificilă de 3 zile și tund în mod eficient atât părul lung, cât și părul scurt, la fiecare trecere.

2x SensoFoil. Proiectat special pentru a oferi un bărbierit fin și o senzație delicată asupra pielii.

Sistem Free Float cu acţiune triplă. Trei elemente de tăiere cu mişcare independentă se adaptează la fiecare contur al feţei şi asigură experienţa unui bărbierit perfect. 

Manevrare de excepție. Mânerul ergonomic din cauciuc cu puncte, modelul emblematic al produselor Braun, oferă o manevrare sigură, chiar și în condițiile de umiditate din baie sau atunci când clătești aparatul de ras sub jet de apă.

Bărbierit în mediu umed sau uscat. Cu aparatele Series 3 ProSkin te poți rade folosind apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină. În plus, te poți rade chiar și sub duș.

Adaptare automată a tensiunii. Cablul Smart Plug este însotit de o functie de reglare automată a tensiunii în intervalul 100 - 240V, astfel că poti utiliza aparatul de ras Braun atunci când călătoresti în orice zonă a lumii.

Durată de funcţionare/încărcare. Se încarcă complet într-o oră şi au o autonomie de 45 de minute. O alimentare rapidă de cinci minute oferă suficientă energie pentru un bărbierit.

2 baterii puternice Ni-MH reîncărcabile. Aparatele de ras Series 3 ProSkin sunt reîncărcabile.

Conţinutul cutiei:

landing-pages_partener-braun.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.