Aparat de bărbierit electric Philips S5130/06, Gama 5000, Uz uscat și cu sau fără fir, Flexibil 5 direcții, Li-Ion (uz 40min și reîncărcare 1h), SmartClick (Charcoal Grey - Bright Juicy Red)

COD: S5130/06
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 3 februarie - 31 decembrie 2020 unul dintre aparatele de bărbierit Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 3 (2 + 1) ani, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.philips.ro/myphilips/register-product

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat de bărbierit, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Manualul utilizatorului (lb. rom?n? pagina 376)28 iulie 201551,68MB
Eco passport24 august 2017144,09KB
Declarația europeană de conformitate (2299)29 aprilie 20201,27MB

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Lamele ridică apoi taie firele lungi şi scurte pentru un bărbierit sigur. Obţine un bărbierit rapid şi precis. Sistemul nostru de lame MultiPrecision ridică şi taie toate firele de păr şi elimină aspectul nebărbierit - totul în doar câteva mişcări.

Capetele flexează în 5 direcţii pentru un bărbierit rapid şi precis. Capetele flexibile în 5 direcţii cu 5 mişcări independente asigură un contact apropiat cu pielea, pentru un bărbierit rapid şi precis chiar şi pe gât şi pe maxilar.

Aparatul de bărbierit poate fi clătit uşor la robinet. Doar deschizi capul şi clăteşti bine la robinet.

Baterie cu 1 nivel şi indicatoare de blocare pentru transport. Afişajul intuitiv îți oferă informaţiile relevante, ceea ce îți permite să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul tău de bărbierit: - Indicator pentru baterie cu 1 nivel - Indicator pentru curăţare - Indicator pentru baterie descărcată - Indicator pentru înlocuirea capetelor de bărbierit - Indicator de blocare pentru transport.

40 de minute de bărbierit fără fir. Vei avea un timp de funcţionare de 40+ minute - aproximativ 13 sesiuni de bărbierit - totul după o singură încărcare. Sau poţi alege să te bărbiereşti cu dispozitivul băgat în priză.

1 oră timp încărcare. Bărbiereşte-te pentru mai mult timp cu fiecare încărcare, datorită bateriei noastre puternice şi eficiente cu ioni de litiu, care durează mult timp. Efectuează o încărcare rapidă de 5 minute şi vei avea suficientă energie pentru un bărbierit.

Aparat tundere cu ataşare rapidă pentru tunderea perfectă a mustaţei şi a perciunilor. Fixează aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a-ţi finisa aspectul. Acesta este ideal pentru menţinerea mustăţii şi pentru aranjarea perciunilor.

Ridică firele de păr pentru a tăia precis şi confortabil. Bărbiereşte-te mai precis cu acţiunea Super Lift & Cut cu lame duble. Prima lamă ridică fiecare fir de păr, în timp ce a doua lamă taie comod sub nivelul pielii, pentru rezultate cu adevărat fine.

2 ani de garanţie, tensiune universală şi lame care se pot înlocui. Toate aparatele noastre de bărbierit vin echipate cu o garanţie internaţională de 2 ani şi se pot adapta la orice tip de voltaj. Lamele durabile nu trebuie să fie înlocuite decât după 2 ani.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

7 review-uri

(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

7 review-uri

Bidileci Doru

17/11/19

Cumparator verificat

Comanda trimisă rapid - o zi. Produsul conform descrierii de pe site.

74

Herbei Horațiu

15/12/19

Cumparator verificat

Aparat de calitate premium... produs în Olanda. Recomand cu încredere această firmă... serioși și foarte operativi.

70

Albulescu Ion

01/01/20

Cumparator verificat

Servicii prompte, profesionale, notă peste cea maximă.

66

Ignat Bogdan

19/01/20

Cumparator verificat

Aparatul este ok în funcționare - dar în comparație cu modelul deținut anterior (PT860) are 2 inconveniente: 1. Mânerul chiar dacă se dorește să fie anatomic cf cu poziția mâinii în utilizare-totuși are o înclinație mai puțin plăcută față de PT860 și 2. Capetele de bărbierit sunt f precar plasate/blocate în suportul intern al aparatului de bărbierit! Practic la deschiderea cutiei pt a curăța părul din interior au prostul obicei să sară din suporți și-i cauți pe jos! Așa că atenție. Modelul anterior PT860 ce folosește aceleași capete metalice de bărbierit are însă prinderea lor total diferită în suport și șanse zero de a sări singure de la locul lor! PT860 l-am folosit 5 ani și dacă nu-i rupeam din greșeală unul din brațele ce rotesc capetele metalice nu l-aș fi înlocuit cu noul model din seria 5000!

59

Soucup Nicolae

23/01/20

Cumparator verificat

Este al doilea aparat Philips S5130/06 pe care îl folosesc cu plăcere. Își face treaba conform așteptărilor.

58

Lazăr Mircea

26/01/20

Cumparator verificat

În mai puțin de o oră de la trimiterea comenzii am primit mesaj că produsul este deja la curier pentru livrare. Între comandă și primirea aparatului au trecut 22 de ore. Felicitări magNET. Prima impresie despre produs: foarte bun. Revin dupa ce-l voi folosi mai mult timp.

57

Selischi Marius

27/01/20

Cumparator verificat

Produs excelent, recomand cu încredere.

52