produse

Aparat de bărbierit electric Philips AquaTec Shaver 9000 S9031/12, Wet&Dry&Shower, Cu sau fără fir, Li-Ion (uz 50min,reînc. 1h), V-Track, ContourDetect 8 direcții, SmartClick, Husă, 69dBA, Satin Black

COD: S9031/12
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 25 Oct. - Marți 26 Oct.

Fabricat în*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.129,99 Lei -31%
mai ieftin cu 350,00 Lei
779,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Direct Exchange

Campanii oficiale

Cumpără* în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2021 unul dintre produsele de îngrijire Philips evidențiate și dacă nu sunteți pe deplin mulțumit(ă), aveți drept de retur 130 de zile, conform cu termenii și condițiile din regulamentul oficial.

* - ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Philips S9031/12 (lb. română)29 august 20183,62MB
Informații importante Philips S9031/12 (lb. română pag. 6)10 mai 2015486,23KB
Declarație conformitate Philips S9031/12 (lb. română pag. 15)01 mai 2020650,37KB

Accesorii

274,99 Lei

Descriere

Lamele ghidează perfect firele de păr pentru un bărbierit de precizie. Obţine bărbieritul de precizie perfect. Lamele V-Track Precision poziţionează delicat fiecare fir de păr în cea mai bună poziţie de tăiere, chiar şi pe cele culcate şi cu lungimi diferite. Taie cu până la 30% mai aproape, cu mai puţine mişcări, lăsând pielea într-o formă excelentă.

Capetele se pliază în 8 direcţii diferite, pentru rezultate excepţionale. Urmăreşte fiecare contur al feţei şi al gâtului cu ajutorul capetelor ContourDetect în 8 direcţii. Vei elimina cu 20% mai multe fire de păr cu fiecare trecere. Rezultatul este un bărbierit fin, de mare precizie.

Obţine un bărbierit uscat confortabil sau umed răcoritor cu Aquatec. Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu etanşarea Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid dar comod. Sau poţi alege bărbieritul umed - cu gel sau spumă - chiar şi în duş.

Aparat tundere cu ataşare rapidă pentru tunderea perfectă a mustaţei şi a perciunilor. Fă clic pe aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a-ţi finisa aspectul. Acesta este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi pentru aranjarea perciunilor.

Pictogramele intuitive simplifică utilizarea funcţiilor. Afişajul intuitiv îți oferă informaţiile relevante, ceea ce îți permite să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul tău de bărbierit: - indicator pentru baterie cu 3 niveluri şi indicatori de blocare pentru transport - Indicator pentru curăţare - Indicator pentru baterie descărcată - Indicator pentru înlocuirea capetelor de bărbierit.

50 de minute de bărbierit fără fir după o încărcare de 1 oră. Sistemul nostru avansat de încărcare îţi oferă două opţiuni comode: încarcă-l timp de o oră şi vei obţine 50 de minute de utilizare sau o încărcare rapidă pentru un bărbierit complet. Toate aparatele de bărbierit din seria 9000 au o baterie litiu-ion puternică, durabilă, eficientă energetic. Aparatele de bărbierit sunt proiectate să funcţioneze numai în modul fără fir, pentru ca să poţi fi mereu în siguranţă când te bărbiereşti cu apă, chiar şi sub duş.

Aparatul de bărbierit poate fi clătit uşor la robinet. Doar deschide capul aparatului de bărbierit pentru a-l clăti complet sub robinet.

Dispune de garanţie de 2 ani. Susţinem acest aparat de bărbierit Philips cu o garanţie de 2 ani. Aparatele de bărbierit din seria 9000 sunt proiectate pentru performanţă şi durabilitate, promițând un bărbierit de precizie de fiecare dată.

* - Tunde cu 20% mai mult păr - versus SensoTouch.

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)