produse

Pilă electrică pentru picioare Philips Pedi Advanced BCR430/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BCR430/00
EAN: 8710103825524
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 0,36kg
L: 19,80cm
l: 14,00cm
Î:6,00cm

Descriere

Disc unic rotativ pentru picioare catifelate pe toată suprafaţa. Discul rotativ unic cu margine de mare precizie îţi oferă picioare fine de la călcâi până la degete. Discul rotativ şi marginea de precizie îţi permit să îndepărtezi pielea îngroşată într-un mod precis, fără efort şi cu blândeţe, atât pentru zonele mari, cât şi pentru zonele mai mici.

Tratament delicat cu pielea. Tratament delicat cu pielea datorită corindonului natural infuzat pe disc.

Design premiat al mânerului. Concept ergonomic premiat care îţi permite să ajungi cu uşurinţă la călcâi şi degete.

Pentru utilizarea umedă şi uscată. Pentru utilizare uscată şi umedă.

Reîncărcabil. Philips Pedi Advanced este reîncărcabilă, deci nu trebuie să te preocupi de înlocuirea bateriilor. Poţi reîncărca bateria complet în 1,5 ore, ceea ce îţi oferă 40 de minute de tratament. Poţi folosi totodată opţiunea de încărcare rapidă, prin care poţi încărca aparatul în 10 minute pentru un tratament complet al picioarelor!

Alege viteza potrivită pentru nevoile tale. Viteza 1 pentru îndepărtarea bătăturilor în mod eficient. Viteza 2 pentru îndepărtare lor în mod delicat. 

Pentru rezultate optime, înlocuieşte discul la fiecare şase luni. Pentru rezultate optime, recomandăm înlocuirea discului la fiecare şase luni.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.