produse

Epilator Philips Seria 8000 BRE740/10, Wet~Dry~Shower, Fără fir, Picioare și corp, 9 accesorii, Li-Ion QC (uz 40min,reînc. 2h), Cap epilare extralat, Discuri ceramice, Lumină unică, Husă, 77dBA

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BRE740/10
EAN: 8710103936633
Lansat în: Q4 2020
Date brute
G: 0,61kg
L: 21,00cm
l: 18,50cm
Î:6,50cm

Documente oficiale

Descriere

Epilare delicată pentru piele fină timp de până la 4 săptămâni. Epilatorul Philips seria 8000 oferă epilare puternică şi totuşi delicată, cu o pensetă îmbunătăţită şi peste 70.000 de acţiuni de prindere a firelor de păr pe minut. Aceasta înseamnă că poţi acoperi mai multă piele şi obţine o netezime ireproşabilă timp de până la 4 săptămâni. Tratează gambele în doar 10 minute!

Cap de epilare extralat. Capul de epilare extralat acoperă o zonă mai mare cu fiecare mişcare, pentru îndepărtarea mai rapidă a părului.

Mâner ergonomic în formă de S. Mânerul ergonomic în formă de S este uşor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun şi mişcări precise, pe toată suprafaţa corpului.

Umed şi uscat, fără fir, pentru utilizare în cadă sau la duş. Conceput cu un mâner anti-alunecare, ideal pentru utilizare în apă. Asigură un epilat mai confortabil şi plăcut în duş sau baie. Îl poţi folosi fără fir pentru confort sporit.

Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri. Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri, pentru rezultate de epilare optime pe toate zonele corpului.

Cap de radere şi pieptene pentru tuns, pentru o radere precisă. Capul de radere oferă o radere precisă şi mai multă delicateţe în diferitele zone ale corpului. Este dotat cu pieptene pentru tuns pentru a-ţi stiliza zona inghinală.

Include cap de tundere şi pieptene pentru zona inghinală. Include cap de tundere şi pieptene pentru zona inghinală pentru a tunde şi a contura zonele intime cu mai mult confort.

Peria de exfoliere pentru corp îndepărtează celulele de piele moartă. Peria noastră de exfoliere pentru corp îndepărtează celulele de piele moarte şi ajută la prevenirea creşterii firelor de păr sub piele. Cei 48.200 de peri fin, hipoalergenici îndepărtează în mod delicat, dar eficient celulele de piele moarte şi stimulează regenerarea suprafeţei pielii. Acest dispozitiv va exfolia pielea mai eficient decât tratamentul manual.

Pilă pentru pedichiură cu disc rotativ pentru picioare catifelate. Discul nostru rotativ de precizie 3 în 1 oferă tălpi fine în numai 5 minute. Foloseşte suprafaţa plată pentru zone mai mari, partea superioară pentru zone mai mici şi partea curbată pentru zone greu de tratat. Este extrem de uşor.

Cap pentru zonele delicate, pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite. Pentru un plus de delicateţe în zonele în care ai cel mai mult nevoie, este inclus un cap pentru zonele delicate pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite de pe faţă şi din zona axială şi cea inghinală.

Cap pentru contact optim şi confort maxim. Epilează-te cu uşurinţă şi bucură-te de confort maxim cu capul pentru contact optim. Este conceput pentru a reduce senzaţia de tragere şi disconfort al pielii prin întinderea uşoară a zonei pe care o tratezi, astfel încât tu să nu fii nevoită să faci acest lucru.

Husă inclusă pentru a păstra totul într-un singur loc. Husă atractivă pentru a putea depozita totul într-un singur loc.

*Premiul iF pentru design 2016.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.