produse

Epilator umed și uscat Philips BRE631/00 [Gama Satinelle Advanced]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BRE631/00
Date brute
G: 0,49kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Cap de epilare din material ceramic unic, pentru control mai bun. Capul nostru de epilare este unic, având o suprafaţă ceramică texturată care scoate uşor chiar şi cele mai fine fire, chiar şi fire de 4 ori mai scurte decât cele care pot fi îndepărtate cu ceară. Acum cu o viteză şi mai mare de rotaţie a discului (2200 RPM) pentru cea mai rapidă îndepărtare a părului.

Cap de epilare extralat. Capul de epilare extralat acoperă o zonă mai mare cu fiecare mişcare, pentru îndepărtarea mai rapidă a părului.

Primul epilator cu mâner în formă de S. Mânerul ergonomic în formă de S este uşor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun şi mişcări precise, pe toată suprafaţa corpului.

Umed şi uscat, fără fir, pentru utilizare în cadă sau la duş. Conceput cu un mâner anti-alunecare, ideal pentru utilizare în apă. Asigură un epilat mai confortabil şi plăcut în duş sau baie. Îl poţi folosi fără fir pentru confort sporit.

Opti-light te ajută să detectezi şi să îndepărtezi şi cele mai dificile fire. Opti-light te ajută să detectezi şi să îndepărtezi şi cele mai dificile fire.

Cap de radere şi pieptene pentru tuns, pentru o radere precisă. Capul de radere oferă o radere precisă şi mai multă delicateţe în diferitele zone ale corpului. Este dotat cu pieptene pentru tuns pentru a-ţi stiliza zona inghinală.

Include cap de tundere şi pieptene pentru zona inghinală. Include cap de tundere şi pieptene pentru zona inghinală pentru a tunde şi a contura zonele intime cu mai mult confort.

Accesoriu pentru faţă şi zonele delicate, pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite. Pentru mai multă delicateţe în diferitele zone ale corpului, include un accesoriu pentru faţă pentru îndepărtarea uşoară a firelor de păr nedorite şi un accesoriu pentru zonele delicate pentru părul din zonala axială şi cea inghinală.

Pensetă pentru pensat de precizie. Este livrat cu pensete de precizie pentru a îndepărta firele individuale nedorite.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.