Epilator umed și uscat Philips BRE610/00 [Gama Satinelle Advanced]

COD: BRE610/00
Stoc epuizat

Prinde cu fermitate chiar şi firele de păr mici - Mânerul în formă de S te ajută să controlezi aparatul pe toată suprafaţa corpului. Cel mai lat capăt cu discuri ceramice epilează aproape de piele, pentru a prinde chiar şi firele subţiri, pentru rezultate rapide şi de durată. Utilizare uscată sau umedă cu 1 accesoriu.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2020 unul dintre aparatele pentru îndepărtat părul Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 3 (2 + 1) ani, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.philips.ro/myphilips/register-product

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aparat pentru îndepărtarea părului, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Mâner în formă de S pentru manevrare uşoară pe toate zonele corpului. Mânerul ergonomic este uşor de ţinut şi manevrat pentru control maxim şi acoperire optimă a tuturor zonelor corpului.

Cap de epilare din material ceramic unic, pentru control mai bun. Capul de epilare este unic deoarece este fabricat dintr-un material ceramic dur, care prinde ferm firele de păr. Nici măcar firele subţiri nu vor aluneca.

Cap de epilare extralat. Capul de epilare extralat acoperă o zonă mai mare cu fiecare mişcare, pentru îndepărtarea mai rapidă a părului.

Sistem de epilare patentat. Toate epilatoarele noastre Philips au un sistem unic prin care lamele ridică şi adună firele de păr orizontale, le ghidează către punctul de tragere, le prind ferm şi apoi le smulg. În combinaţie cu discurile ceramice unice, epilează mai fin, pentru rezultate optime şi mai multă delicateţe.

Ultilizare umedă şi uscată. Pentru utilizare delicată şi comodă la duş sau în cadă, cu mâner anti-alunecare, pentru utilizare optimă umedă sau uscată.

Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri. Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri, pentru rezultate de epilare optime pe toate zonele corpului.

Capete pentru îngrijire corporală, pentru soluţii personalizate şi convenabile. Capetele pentru îngrijire personală vor aduce soluţii mai personalizate şi convenabile rutinei ei individuale de îndepărtare a părului şi mai departe.

Include accesoriu pentru masaj. Accesoriul pentru masaj atenuează senzaţia de epilare.

Foloseşte întotdeauna la un unghi de 90 grade pentru performanţă optimă. Philips Satinelle îţi va oferi întotdeauna performanţă optimă atunci când este utilizat la un unghi de 90 grade.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului