produse

Epilator umed și uscat Philips BRE610/00 [Gama Satinelle Advanced]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: BRE610/00

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Mâner în formă de S pentru manevrare uşoară pe toate zonele corpului. Mânerul ergonomic este uşor de ţinut şi manevrat pentru control maxim şi acoperire optimă a tuturor zonelor corpului.

Cap de epilare din material ceramic unic, pentru control mai bun. Capul de epilare este unic deoarece este fabricat dintr-un material ceramic dur, care prinde ferm firele de păr. Nici măcar firele subţiri nu vor aluneca.

Cap de epilare extralat. Capul de epilare extralat acoperă o zonă mai mare cu fiecare mişcare, pentru îndepărtarea mai rapidă a părului.

Sistem de epilare patentat. Toate epilatoarele noastre Philips au un sistem unic prin care lamele ridică şi adună firele de păr orizontale, le ghidează către punctul de tragere, le prind ferm şi apoi le smulg. În combinaţie cu discurile ceramice unice, epilează mai fin, pentru rezultate optime şi mai multă delicateţe.

Ultilizare umedă şi uscată. Pentru utilizare delicată şi comodă la duş sau în cadă, cu mâner anti-alunecare, pentru utilizare optimă umedă sau uscată.

Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri. Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri, pentru rezultate de epilare optime pe toate zonele corpului.

Capete pentru îngrijire corporală, pentru soluţii personalizate şi convenabile. Capetele pentru îngrijire personală vor aduce soluţii mai personalizate şi convenabile rutinei ei individuale de îndepărtare a părului şi mai departe.

Include accesoriu pentru masaj. Accesoriul pentru masaj atenuează senzaţia de epilare.

Foloseşte întotdeauna la un unghi de 90 grade pentru performanţă optimă. Philips Satinelle îţi va oferi întotdeauna performanţă optimă atunci când este utilizat la un unghi de 90 grade.

Inregistrare%20tombole%20philips%20(20.07).jpg
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.