produse

Epilator umed si uscat BRAUN Silk-épil SensoSmart 9/700

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81646968
EAN: 4210201190493
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

SensoSmart. Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a îndepărta și mai multe fire de păr cu o singură trecere.

Cap extra lat. Epilatorul Braun Silk-épil 9 are un cap mai lat cu 40%¹, îndepărtând mult mai mult păr dintr-o singură trecere, pentru o epilare mai rapidă. O epilare de standard nou, pentru a te bucura de o piele fină timp îndelungat, de până la 4 săptămâni. ¹comparativ cu alte epilatoare Braun

Tehnologia cu pensete Micro-Grip. Având pensete mai late, mai lungi și mai profunde, Braun Silk-épil 9 îndepărtează cu precizie chiar și cele mai scurte fire de păr, pe care ceara nu le poate prinde (începând cu lungimea de 0,5 mm). Prin urmare, nu va mai trebui să aștepți să crească părul de pe corp pentru a-l putea îndepărta cu ceară. Scapă de zilele de așteptare, scapă de agitație.

Sistem de masaj de înaltă frecvență. Cu vibrații active pulsate - pentru o epilare foarte delicată.

Cap pivotant. Se adaptează perfect la contururile corpului, pentru un plus de confort și de eficiență.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Poate fi folosit în cadă sau sub duș pentru o epilare mai confortabilă.

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.