Epilator umed si uscat Braun Silk-épil 7/700 [Gama SensoSmart]

COD: 81646969
Bucureşti: Stoc magazin

Fabricat în*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Epilatorul Braun Silk-épil 7 Wet & Dry asigură cea mai delicată epilare de la Braun. Cu tehnologia inovatoare SensoSmart™, epilatorul ghidează procesul de epilare și îndepărtează chiar și mai mult păr dintr-o singură trecere.

Citeste descrierea completa
559,99 Lei -29%
mai ieftin cu 160,00 Lei
399,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Braun România

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

SensoSmart. Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a îndepărta și mai multe fire de păr cu o singură trecere.

Cap de epilare. Dispozitiv eficient de prindere a firelor de păr 40 de pensete concepute special îndepărtează fire de păr de numai 0,5 mm pentru o eficiență sporită.

Sistem de masaj de înaltă frecvență. Stimulează pielea pentru o experiență mai confortabilă.

Cap pivotant. Capul pivotant permite epilatorului Braun Silk-épil 7 să urmărească orice contur al corpului, pentru un contact mai bun cu pielea și o epilare și mai delicată.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Epilatorul Braun Silk-épil 7 este 100% rezistent la apă. Pentru un plus de confort și o epilare mai ușoară în apă caldă, îl poți folosi cu încredere în cadă sau sub duș.

SoftLift Tips. Capetele SoftLift Tips® ridică eficient părul de la nivelul pielii și îl ghidează către pensete pentru a fi eliminat.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului