produse

Epilator BRAUN Silk-épil 5 5/875 Beauty Set, 28 pensete, 2 viteze, Umed/Uscat, Roz

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81683690
EAN: 4210201223467

Descriere

-Silk-épil Beauty Set 5. Setul pentru începători pentru îndepărtarea părului de pe față și corp. Epilează, rade, tunde, curăță.

-Epilatorul îndepărtează părul de patru ori mai scurt decât ceara. Iar pielea se păstrează fină până la patru săptămâni. Include un aparat de ras și un accesoriu de tuns pentru îndepărtarea părului din zonele sensibile.

-FaceSpa cu perie pentru piele sensibilă.



Caracterisitici esențiale:
-Setul pentru începători de la Braun
pentru o piele netedă pe tot corpul. Pentru utilizare pe față, picioare și zone sensibile, urmează regimul nostru pentru a obține o piele impecabilă: epilează, rade, curăță.
-Epilator Braun Silk-épil. SensoSmart™.Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a îndepărta și mai multe fire de păr cu o singură trecere.
-Tehnologie Micro-grip. Îndepărtează eficient părul de la rădăcină pentru o piele fină, care durează mai mult timp.
-Sistem de masaj de înaltă frecvență. Stimulează pielea pentru o experiență mai confortabilă.
-Confortul utilizării în mediu umed și uscat. În cadă sau la duș, apa caldă te ajută să te relaxezi pentru o epilare cu maximum de confort.
-Perie de curățare facială. Oscilează delicat pentru a desprinde și îndepărta machiajul, sebumul și impuritățile de până la 6 ori mai eficient decât în cazul curățării manuale.
-Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Curăță-ți porii în profunzime la fiecare duș, peria Braun FaceSpa este 100% rezistentă la apă și o poți utiliza la fiecare duș pentru curățarea delicată și eficientă a porilor. Aceasta a fost testată dermatologic și este aprobată pentru utilizare zilnică, chiar și pentru pielea sensibilă.
-Funcții recomandate de medicii dermatologi. Epilatoarele Silk-épil sunt recomandate¹ ca fiind soluția delicată de epilare cu rezultate durabile, datorită combinației unice între funcțiile de calmare a pielii. ¹Dr. med. Petra Staubach, University Skin Clinic, Mainz
-100% rezistent la apă. Curățare ușoară sub jet de apă, utilizare comodă în cadă sau sub duș.
-2 setări pentru viteză. Viteza 1 pentru epilare foarte delicată, viteza 2 pentru o epilare foarte eficientă.
-Baterie de durată. Se încarcă în doar 1 oră pentru 30 de minute de utilizare, folosește-l fără fir sub duș sau în cadă.


 

Specificații:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.