Epilator Braun 911 FaceSpa Pro, sistem 3 în 1, epilare facială, revitalizare și tonifiere a pielii

COD: 81636288
Bucureşti: Stoc magazin

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Epilatorul facial Braun FaceSpa Pro este primul aparat 3 în 1 din lume pentru epilare facială, curățare și tonifiere a pielii. Îndepărtează delicat părul facial din rădăcină cu accesoriul de epilare, pentru o piele fină timp îndelungat. Peria de curățare facială pentru piele sensibilă înlătură delicat impuritățile. Un cap cu MicroVibrații aplică serul sau crema pe care le folosești pentru un efect de tonifiere a pielii¹.

Citeste descrierea completa
699,99 Lei -27%
mai ieftin cu 190,00 Lei
509,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Cap cu MicroVibrații. Cap cu MicroVibrații asigură 25 de micro-vibrații pe secundă.

10 microorificii. 10 microorificii prinde cele mai fine fire de păr, începând de la o lățime de 0,02 mm și o lungime de doar 0,5 mm! Mai rapid decât metodele obișnuite (de exemplu, pensarea) cu 200 de mișcări pe secundă. Perfect pentru bărbie, buza superioară, frunte și întreținerea formei sprâncenelor

Perie de curățare facial. Perie de curățare facial oscilează delicat pentru a desprinde și îndepărta machiajul, sebumul și impuritățile de până la 6 ori mai eficient decât în cazul curățării manual. Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Curăță-ți porii în profunzime la fiecare duș. Peria Braun FaceSpa Pro este 100% rezistentă la apă și o poți utiliza la fiecare duș pentru curățarea delicată și eficientă a porilor. Aceasta a fost testată dermatologic și este aprobată pentru utilizare zilnică, chiar și pentru pielea sensibilă.

Temporizator de tratament. Poţi trata fiecare zonă timp de 20 de secunde. Aparatul va vibra când este timpul pentru schimbarea zonei de tratament.

Detectare inteligentă a capului asigură performanțe optime indiferent de accesoriul utilizat.

Baterie reîncărcabilă astfel aparatul FaceSpa Pro este întotdeauna pregătit de utilizare.

Conţinutul cutiei: epilator facial Braun FaceSpa Pro 911, cap de epilare, cap cu MicroVibrații, cap perie de curățare, support, săculeț, perie de curățare, Smart plug.

¹O mai bună aplicare a produsului tău de îngrijire a pielii comparativ cu cea manuală.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului